2777
2789

کسی دکتر برای سقط میشناسه؟

بخدا من راضی نیستم برای سقط اما مجبورم مثل بقیه هم نمیگم از خرجش میترسم من مریضم باید عمل کنم پولشو کسی دیگه. برام جور کرده.آخه یه مادر مریض چه بدرد میخوره الان عمل نکنم تا آخر عمرم دیگه نمیشه فقط الان پول هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط کن عزیزم واصلا هم عذاب وجدان باعث سقطش نداشته باش،چون واقعا اون بچه اگه شرایطش بد باشه واقعا گناهش از سقطش بیشتره،فکرکن هرروز حسرت بخوره و کلی مشکل داشته باشه

خدایا مرسی واسه همه چیز🫠

عزیزم

برو دکتر توی شهرتون باهاش صحبت کن

خودش معرفی میکنه

فقط باید خرج کنی همین

اوضاع سختیه

ایشالا مشکلت حل شه

بیماریت خوب شه❤️❤️

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

سقط کن عزیزم واصلا هم عذاب وجدان باعث سقطش نداشته باش،چون واقعا اون بچه اگه شرایطش بد باشه واقعا گنا ...

اره دیگه همینو میگم من خودمو تو خونه حبس کردم اصلا بیرون نمیرم دخترم بخاطر من خیلی عذاب کشیده

چهار سال خب نمیتونه بشه چهار سالو نه ماه نی نی دنیا بیاد؟

فقط فقط الان پول میده الان راضی شده بچه بدنیا بیاد باید صبر کنم یکم بزرگ بشه نمیشه بدو بدو عمل کنم کی بچه رو نگه داره