2777
2789

27 سالمه شوهرم 35 سالشه
6 ساله ازدواج کردم
شهر غریب و دور از خانواده زندگی میکنم
بعد ازدواج متوجه شدم شوهرم معتاد هست
یکسال ساختم تا ترک کنه نکرد رفتم خونه بابام برای طلاق اومد قول داد ک ترک کنه دیگه سراغش نره
منم قبول کردم 6 ماه پاک بود هیچی مصرف نمیکرد تا اینکه زد ب سرش ک من از نظر روحی خیلی داغونم باید متادون مصرف کنم تا بتونم کار کنم وگرنه نمیتونم اینم قبول کردم

حالا شوهرم کارگره و حقوق خیلی کم داره
من حدود 2 ساله ک رفتم سرکار کارمند دولتی هستم و حقوقم دوبرابر همسرمه

من از اول سعی کردم کمکش باشم خرج کردم هرجا لازم بوده اونم خرج میکنه ولی حقوقش کمه و اصلا تلاشی برای بیشتر شدنش نمیکنه

حالا همه اینا بکنار اصلا قدرمو نمیدونه من همه پولامو تبدیل کردم ب ماشین زیر پای آقاس ماشین هرچند ب نام منه ولی من گواهینامه ندارم

خلاصه ک پولامو نریختم گوشه بانک ک فقط ب در خودم بخوره

اصلا قدر نمیدونه ی لیوان جا ب جا نمیکنه تو خونه من دیسک کمر و گردن دارم خيلي اذیت میشم خسته از سرکار میام باید غذا آماده کنم نهار فردا رو آماده کنم
اگرم با هزار خواهش ازش بخوام دوتا دونه ظرف بشورم آنقدر غر میزنه ک نگو و میگه تو داری با من معامله میکنی چون دو قرون خرج می‌کنی میخوای ازم کار بکشی تا جبران شه

چن روز دیسک گردنم خیلی شدید شد استعلاجی گرفتم افتادم گوشه خونه هر چی گفتم من نباید کاری کنم باید استراحت کنم کمک کن اصلا هيچ کاری نکرد

و هرموقع هم حرفی میزنم گله میکنم میگه تو وظیفته ات هست کار خونه من کارای مردونه ک تو از پسش بر نمیای رو دارم انجام میدم آنقدر بددهنی میکنه و فوش میده
میگه تو منت پولتو میزاری غلط کردی خرج کردی و حرفای خیلی زشت‌تر

حالا خیلی دلم ازش شکسته و هر روز مریضتر میشم و حال روحیم داغونتر  چون همش بخث داریم و دارم ب طلاق فکر میکنم اما خیلی میترسم  از تنها موندن چون خانواده امم نیستن پیشم از حرفا و نگاه های و مشکلاتی یه زن مطلقه داره
نمیدونم چیکار کنم😔😔😔

حالا علاوه بر اینایی ک گفتم ن خونه داره ن هیچی ماشینم ک من خریدم
خیلی پرخاشگر و بددهنه
روابط اجتماعیش صفره
آدم منزوی هست
خیلی تنبل هست حتی برای نظافت شخصیش

علنا یه بچه اس قشنگ باید مث یع مادر ترو خشکش کنی و لجبازه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جای تو بودم همین فردا درخاست طلاقمو میدادم مرد هم انقد پوررو 

دخترم زندگیم ماه قشنگم دلم برات تنگ شده مامانی فک کنم تو آسمونا بهت خوش میگذره ک دیگ برنمیگردی تو بغل مامان 😭😭😭😭😭

عزیزم شما از اول میدونستید که این مرد درآمد آنچنانی نداره و خونه و ماشین نداره وقتی خودتون درامد دارین نباید فقط به خلطر شرایط مالیش به طلاق فکر کنید

شما اختیار پولتون دارین براش خرج نکنید برین گواهینامه بکیرین ماشین ازش بگیرین و خرج نکنید

درمورد کمک نکردنش تو کارای خونه بهتره به جای جروبحث شما با خانم مورد اعتماذ هماهنگ بشید بیاد کارای خونتون انجام بده و برا چند وعدتون غذا درست کنه و شما بذارین فریزر 

تا وقتی هم ماشین ظرفشویی هست برا چندتا ظرف متت کسی نکشید

درمورد اخلاقشم برین مشاورر 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
عزیزم شما از اول میدونستید که این مرد درآمد آنچنانی نداره و خونه و ماشین نداره وقتی خودتون درامد دار ...

خب اره میدونستم اما نمیدونستم معتاده الان داره قرص میخوره معلوم نیست تا کی ب این روال ادامه بده و بدتر نشه

درآمد کم با بی عرضگی فرق داره