2777
2789

مثلا یه گفتار زیست رو که خوندی بعدش حتما تست اموزشی بزن. مثلا 20 یا 30 تا. بدون زمان . به اینکه چند تا درست غلط زدی توجه نکن فقط پاسخ سوالا رو کامل و دقیق بخون اگه نکته داشت کنار کتابت بنویس. اگه 30 تا می زنی تستای پشت سر همو نزن مثلا یکی درمیون بزن که از قسمتای مختلف گفتار سوال دیده باشی

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا یه گفتار زیست رو که خوندی بعدش حتما تست اموزشی بزن. مثلا 20 یا 30 تا. بدون زمان . به اینکه چند ...

عزیزم تست اموزشی و زماندار ینی چی

تست اموزشی ک گفتید بزنم مثلا اول تستارو بزنم همش بعد برم چک کنم یا یکی یکی چک کنم

عزیزم تست اموزشی و زماندار ینی چیتست اموزشی ک گفتید بزنم مثلا اول تستارو بزنم همش بعد برم چک کنم یا ...

تست اموزشی رو بعد مطالعه اولیه می زنن که با تیپ تستای اون بخش اشنا بشن و ببینن چجوری سوال میاد یا نکات چیه بدون در نظر گیری زمان. اره بعد اینکه تست رو زدی برو پاسخ رو چک کن. تست زمان دار مثلا 30 تا تست انتخاب می کنی طبق زمان کنکور یا حالا بیشتر می زنی اما همه رو با هم می زنی مثلا 30 تا تست 30 دقیقه بعدش میری یه دفعه چک می کنی و درصد میگیری. اما این مدل تست رو وقتی تسلط کامل پیدا کردی رو درس بزن

ی کتاب حفظ کردنی باید همون موقع تست بزنم یا بعد چندساعت

هیچ درسی حفظ کردنی نیست حتی دینی. اره عزیزم اموزشی رو بعد مطالعه بزن . حتی فرداشم میگن نه همون موقعه بعد خوندن