2777
2789

خوبی ها بدی هایه زندگیتونو بگین

خودم شوهر خوب و زندگی باآرامش 

بدی شم اینه یه خواهرم جداشده و شوهر خواهر دیگم رو اعصابمونه و نمیزاره خواهرم با من رفت و امد کنه و اینه باعث جدایی خواهرم همین شوهر خواهرم بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز خوبه اما مشکلات زندگی من ایناست بیماری خودم برادرم مادرم ،لاغری پسرم ،طلاق گرفتن برادرم و اف ...

ما چندسال درگیر بیمارستان بودیم خداروشکر دوساله دور ازدواج و بچه دار شدن ابجیم و ..خونه دار شدن منوشوهرم و سلامتی مادرم بعد سرطان ...افتادیم

بدیهاش میچربه به خوبیهاش 

شوهر بیشرف و مزخرف خودش به تنهایی کفایت می‌کنه برا نابودی کل زندگی خودم و بچه هام 

دلم خوش کرده بودم بچه هام به جبرانش آینده خوبی خواهند داشت ولی اونام دارن باسرعت گندمیزنن به آیندشون

گفتم خودم مسیر زندگیم و به خوبی می‌سازم ولی اون سلسله مزخرف از شوهر و بچه گند زدن به همه تلاش من

تنها نقطه خوبی زندگیم اینه حس میکنم هنوز خدا یه گوشه قلبم اجاره کرده و قراردادش باهام فسخ نکرده

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است