2777
2789

*ما نباید برای راضی نگه داشتن دیگران نیازهای خودمان را نادیده بگیریم وقتی این را یاد بگیریم خشم یا رنجش کمتری انباشته خواهیم کرد و میتوانیم از روابط لذت بیشتری ببریم

*اینطور نیست که همه ما را درک کنند یا از ما خوششان بیاید. هر چقدر بیشتر خودمان را بشناسیم کمتر درگیر این موضوع میشویم که دیگران چه فکری درباره ما میکنند

*افراد زندگی‌های سختی دارند هر چند ممکن است از بیرون موفق به نظر برسند. اما بهتر است باور داشته باشید که هر کسی با مشکلات مخصوص به خودش دست و پنجه نرم میکند

*رنج بهایی است که برای زندگی

معنادار میپردازیم هیچ راهی وجود ندارد که در آن زندگی را بدون غم و اندوه تجربه کنیم.

*برای اینکه از تنها فرصتی که برای زندگی به ما داده شده است بهترین بهره را ببریم باید دست از این عادت برداریم که هر ساعت از عمرمان را به رشد و شکوفایی اختصاص دهیم. کمی از «شدن» فاصله بگیریم و «بودن» را تجربه کنیم

*صحبت کردن فقط ما را تا جایی از مسیر میرساند. ما نیاز به تحرک، موسیقی، هنر، طبیعت، کتاب، دوستی و غذای خوب داریم.

#‍ زندگی بهتر

با توقعات بیجای دیگران باید چجوری برخورد کرد ؟ 

مثال موقعیت خودم: خانواده همسر توقع دارن مدام بهشون سر بزنم ، من چون خوشایندم نیست نمیدم به این خواستشون نه میگم  چجوری برخورد کنم

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.