2777
2789

من تازه کار رنگ و لایت رو شروع کردم و چون مشتری ندارم این قیمت گذاشتم که فقط مشتری بیاد برام عجیبه چرا هیچکس توی این یک هفته نه زنگ زد نه پیام داد 

قبلا که مدل میخواستم کلی زنگ و پیام و حتی یکی دونفر اومدن برای مدل 

بنظرتون دلیلش چیه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

میترسن اعتماد کنند

عجیبه واقعا

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم اینجورین فک میکنن چیزی که ارزونه حتما مشکل داره

تخفیف نزن. بگو مدل میخوام برای نمونه کار

هزینه موادو میگیرم

تو بازم همونقد پول میگیری

ولی چون نوع بیان کردنت فرق میکنه

طرف بهتر اعتماد میکنه و جذب میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مفت خورن بعضیام اعتماد نمیکنن

حدود 8 تومن تا الان متریال خریدم حاضرم رایگان بزنم بشرطی که معرفیم کنن اما کسی اصلا وجود نداره

تو دیوار اعتماد نمیکنن

چیکار کنم پس

مردم اینجورین فک میکنن چیزی که ارزونه حتما مشکل دارهتخفیف نزن. بگو مدل میخوام برای نمونه کارهزینه مو ...

دیگه نمیتونم ویرایش کنم 

از قوانین مضخرف دیوار کلی پول میگیرن فقط

حدود 8 تومن تا الان متریال خریدم حاضرم رایگان بزنم بشرطی که معرفیم کنن اما کسی اصلا وجود نداره

تبلیغ رو کاغذ چاپ کن ببر سوپر مارکت محل بگو بده تو پلاستیک به مشتریا خودتم یه تعداد ببر پخش کن 

لایک نکن 🤨
کدوم شهری

تهران