2777
2789

سلام دوستان...

من سال اخرم و خب شرایط دبیرستانم تو این سه سال واقعا بد بود....دوسال اول دبیرستان یه جا خوندم انقدری از تنهایی و بچه ها و اینکه هر روز من بدبختو طرد میکردن جلو چشم خودم کلییییی درد کشیدم تا اینکه تصمیم گرفتم سال آخر برم جای دیگه....

الان مدرسمو عوض کردم شرایط بدتر شده روز اول یکی از دوستای ابتداییمو دیدم به واسطه اون‌وارد اکیپش شدم 

خب‌من خیلی با اکیپش نگشتم خیلی مزاحمت ایجاد نکردم براشون ولی بالاخره امروز یکیشون زنگ تفریح سوم با لبخند خیلی سمی بهم گفت ما با اکیپ خودمون راحت تریم...

یعنی تو‌ این جا دقیقا چ غلطی میکنی ؟

ک خب من کل زنگ تفریح ک ۴۵ دقیقه بود و زار زار نشستم تو پله ها گریه کردم هرکییییی از بغلم رد میشد میگفت چیشده چرا گریه میکنی تاحالا شده گریه ای کنید که به هق هق بیفتید؟من دقیقا همینطوری شده بودم ...

دوستام از کلاسای مختلف اومدن پیشم...

انقدر‌گریه کرده بودم کبود شده بودمممم قرمزه قرمز...

خب میدونید خیلی سخته با ذوق شوق بری لباس فرم بگیری...مدرستو عوض کنی

خوشحال باشی دیگ قرار نی تنهایی بکشی بعد بیان اینطوری کنن باهات

تنهایی تو کلاس خیلی سخته من دردمو به کی‌بگم😭😭😭

بخدا هروقت وارد کلاس میشم بغض خفم‌میکنهههه هزاربار اشک از چشمام میریزه هر روز دست خودم نی هیچوقت تو این سه سال نتونستم تنهایی رو تحمل کنم😫😫😫😫😫😫

دلم میخواد دیگه مدرسه نرم بخدا نمیکشم 

پارسال اونطوری

امسال اینطوری.....

یه چیز بهت بگم؟

تنهایی تو دبیرستان خیلیی قشنگ تر و بهتره

یه روزی میفهمی این اکیپ بازیا چیزی جز خیمه شب بازی نبوده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

مگه نمیگی دوستات اومدن دورتو گرفتن،تنهایی چی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز بهت بگم؟تنهایی تو دبیرستان خیلیی قشنگ تر و بهترهیه روزی میفهمی این اکیپ بازیا چیزی جز خیمه شب ...

نه اصلا اکیپ نمیخوام میدونی حتی یک نفرم باشه حله😭😭😭

نه اصلا اکیپ نمیخوام میدونی حتی یک نفرم باشه حله😭😭😭

خیلیا الان مثل تو هستن اصلا یه رفیق هم ندارن

خیلیا هم قبلا اینطور بودن ولی الان رفیق خودشون و پیدا کردن

صبور باش همه چی تو زمان خودش برات اتفاق میوفته نذار تمرکزت بخاطر چندتا بچه مچه از روی درس و زندگیت پرت شه

یه روزی تو اینده از الانت که به اینا اهمیت میدی به شدت پشیمون میشی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد