الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آها الان اسفراین قبول شدین مهندسی شیمی؟ میخواین برین؟
اره بهتر از آزاد تهران ، من تهران دانشگاه علوم پزشکی ازاد پرستاری قبول شدم ، آینده شغلی مهندسی شیمی ام نسبتا خوبه ،کارشناسی اونجا میخونم ارشد معدل الف میشم یا کنکور میدم شهر نزدیک تر
اهااا خیلیم عالی... من ک چیزی راجب شهرش و دانشکده هاش نمیدونم امیدوارم خوب باشه حداقل.... ولی واسه ش ...
شهرش تقریبا کوچیکه البته مهم نیست هدف درس خوندن هست اگر عملکرد خوبی داشته باشم شاید بتونم انتقالی بگیرم برای شهر های نزدیک تهران که حداقل ۲ ترم ممکنه طول بکشع ،دانشگاه دولتی معمولا استادای خوبی داره که سخت گیری خودشونم ام داره ولی همه چی بازم به خود آدم بستگی داره که چه کارایی در حین تحصیل انجام میده برای پیشرفت خودش وگرنه دانشگاه و مدرک مهم نیست اصل در این که چقدر بار علمی داریم و میتونیم علم به کار بگیریم
اهااا خیلیم عالی... من ک چیزی راجب شهرش و دانشکده هاش نمیدونم امیدوارم خوب باشه حداقل.... ولی واسه ش ...
اره یکم سخته ۷۰۰ کیلومتر بیام ولی چاره ای جز رفتن ندارم چون اگر بخوام کنکور بدم ، به خاطر اینکه روزانه قبول شدم نمیتونم سال بعد انتخاب رشته کنم و بعدشم اگر ام وارد دانشگاه نشم باید برم سربازی پس بهترین انتخاب دانشگاه رفتن هست برام .