2777
2789

سلام خانما

ما بچه نداریم آزمایش اسپرم همسرم مورفولوژی ۳درصد نرماله ۹۷ درصد آبنرمال

بعد من میترسم که بااین وضعیت باردار بشم و بچه مشکلی داشته باشه هرچند که احتمال بارداری کمه

حالا میخام برم با شوهرم پیش اورولوژیست و جلو دکتروشوهرم بپرسم از دکتره که الان باشرایط اسپرم همسرم اقدام به بارداری داشته باشیم یا بهتره اول درمان بشه بعد که خوب شد اقدام کنیم

ولی بشدت خجالت میکشم 🥴🥴

🌿 🌱🪻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر آقا بعد جلو شوهرم وای خدا 🫠🫠🫠😪😪😪🥶🥶🥶🥴🥴🥴😵😵😵😵😵‍💫😵‍💫😵‍💫🤯🤯🤯😰😰😰😨😨😫😫

بابا چرا انقد سختش میکنی 

دکترو برا همین چیزا گذاشتن دیگه 

تو  ب دکتر درین حد بگو ک با این وضعیت میتونیم الان بچه دارشیم یا باید صبر کنیم درمان همسرم تموم شه 

ب همین راحتی 

اونا انقد با این سوالا برخورد کردن ک اصن جز روتینه براشون 

بابا چرا انقد سختش میکنی دکترو برا همین چیزا گذاشتن دیگه تو ب دکتر درین حد بگو ک با این وضعیت میتون ...

اره خب اونا شغلشونه 

ولی من حتی میخاستم قید رفتنو بزنم و همینجوری تو استرس اونکه نکنه باردار بشم و بچه مشکلی داشته باشه بمونم

یه همچین آدمیم من 🙂‍↔️🙂‍↔️

🌿 🌱🪻

بحث درمانِ باید بگی . من همیشه میخوام برم دکتر اول سوالام رو یه کاغذ مینویسم و صدای دکتر رو هم ضبط میکنم بیام خونه دوباره گوش بدم. یادش بخیر پارسال که با همسرم میرفتیم پیش دکتر زنان چقدر سوال داشتیم و صدا ضبط کردیم

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
اسپرم ابنرمال حاملگی نمیده اگرم بده از بین میره.ولی اصلا خجالت نداره.این دکترا کارشونه روزی صد تا حر ...

عزیزم یعنی ۹۷ درصد آبنرمال یا نمیگیره یا سقط میشه؟

من سابقه سقط داشتم

پارسال 

بیشتر هدفم اونه که اقدام نکنه شوهرم تااول درمان بشه

از حرف من باشه نمیپذیره

واسه همون میخام پاشم برم دکتر

حالا خدا کنه دکتره یچیزی چرت جوابمو نده

جلوشوهرم ضایع بشم

اونم بدجور بزنه تو سرم 😵‍💫

🌿 🌱🪻

اره خب اونا شغلشونه ولی من حتی میخاستم قید رفتنو بزنم و همینجوری تو استرس اونکه نکنه باردار بشم و بچ ...

عزیزم ب عنوان مادر اول باید سعی کنی خواستتو بیان کنی و خجالت نکشی و استرسم نداشته باشی و بتونی با واقعیتا روبرو شی ن اینکه ازش فرار کنی 

برو زیر نظر پزشک اقدام کن ک خیالت حسابی راحت باشع

عزیزم ب عنوان مادر اول باید سعی کنی خواستتو بیان کنی و خجالت نکشی و استرسم نداشته باشی و بتونی با وا ...

وای عزیزم ممنون چقدر حرفت عالی بود

باید قوی باشم 🙂و زیر نظر دکترباشم تاخیالم راحت باشه

🌿 🌱🪻

تو رفتی بگی با توجه با این آزمایش و داشتن سقط من میتونم باز اقدام به بارداری کنم یا اول باید راه درمان رو پیش بگیریم

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
تو رفتی بگی با توجه با این آزمایش و داشتن سقط من میتونم باز اقدام به بارداری کنم یا اول باید راه درم ...

ممنون . درسته باید سقطم رو هم بگم به دکتر

چقدر خوب شد که گفتی گلم 😍🥰💗💗

🌿 🌱🪻