2777
2789
عنوان

شاعر میفرماید🤕

641 بازدید | 119 پست

آنقـــــــــــــــــــــــدر مســـــــــــــــتم که 

بی کشتـــــی به دریا میزنم یابه عشـــــــــــقم میرسم

یا غرق دریا میشوم💔

بعد تو نوازنده ی خوبی شدم قلبم شور میزنه چشمم تار🥀...🍁

من میخوام مست بمیرم

من الان اردبیلم

یاد این آهنگ افتادم😂😂

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

شاعر خواب دیده خوش است خیالش

با در یا دشمنی می کند رسد به ابش

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاعر هم همیـــــنو میخواد

عاقل

میگم مشکلات تلاطم دریا رو ببینه بی خیال می شه به غلط کردن میفته

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

عاقلمیگم مشکلات تلاطم دریا رو ببینه بی خیال می شه به غلط کردن میفته

اها نه بابا عاشق باشه هیچی نمیبینه کر و کور 

اها نه بابا عاشق باشه هیچی نمیبینه کر و کور

فیلم زیاد می ببینین

اینجا زندگی واقعی هست

فیلم زیاد می ببینیناینجا زندگی واقعی هست

فیلمها از رو داستانای واقعی ساخته شدن فقط کمی شاخ و برگ دادن و اغراق کردن

فیلمها از رو داستانای واقعی ساخته شدن فقط کمی شاخ و برگ دادن و اغراق کردن

شاخ و برگش اون جالب میکنه

زندگی واقعی عشق معنایی نداره

شاخ و برگش اون جالب میکنهزندگی واقعی عشق معنایی نداره

خودش که معنا نداره یه کلمس آدما بهش معنا میدن🧝‍♂️

خودش که معنا نداره یه کلمس آدما بهش معنا میدن🧝‍♂️

اشباهت میکنی

اگه علتی نباشه معلولی وجود نداره