2777
2789
عنوان

این روش پس انداز خوبه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 31 پست
خیلی کم 1 تومن جز اون 2 تومن که ماهانه همسرم میده

یعنی میشه ماهی ۳تومن؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم میشه ماهی 3 تومن بر خودم و خرجام بقیشم میره پای قسط وام تا یکسال

خب خوبه دیگه همین الان ماهی دو تومن بهت میده همسرت

تا یکسال میشه ماهی سه تومن

بعد اون هم قسط وام تموم میشه و پول بیشتری دستت میاد 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

آره حتما همین کارو انجام بده. اما چک هم بگیر از داداشت. این روزا دیگه یه هیشکی نمیشه اعتماد کرد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خب خوبه دیگه همین الان ماهی دو تومن بهت میده همسرتتا یکسال میشه ماهی سه تومنبعد اون هم قسط وام تموم ...

آره عزیز همینجوری میشه باورت نمیشه ماهی دوسه تومن کلا میره بابت خوراکی مدرسه دخترم اسنپ گرفتن 

یا ماهی یه تیکه وسیله بهداشتی آرایشی 

اما به قول شما یکسال بعد وضعیت بهتر میشه 

حتی میشه باهاش یه پس انداز کوچولوام کرد 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
آره حتما همین کارو انجام بده. اما چک هم بگیر از داداشت. این روزا دیگه یه هیشکی نمیشه اعتماد کرد

درسته عزیزم حتما چک میگیرم محض اطمینان همون اول بهش گفتم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
آره عزیز همینجوری میشه باورت نمیشه ماهی دوسه تومن کلا میره بابت خوراکی مدرسه دخترم اسنپ گرفتن یا ماه ...

درسته دو سه تومن واقعا نمی‌رسه برای این چیزا

پس همین کارو بکن ایشالا باعث بشه شرایطت بهتر بشه

متوجه نشدم منظورتون چیه 

ولی عالیه حتمن پس انداز داشته باش 

من خودم مدیریت خونه دارم خواستی در خواست بده بگم 

برای خودم جدیدا خرج میکنم 

لیزر میرم روتین پوستی دارم لباس متوسط میگیرم 

ولی بیشترین پس انداز سر مدیریت خونه هست 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

درسته عزیزم حتما چک میگیرم محض اطمینان همون اول بهش گفتم

وام ویپاد چیه؟

ببین من شوهرم بهم 1300 میده که میرم از اسنپ پی طلا قسطی میخرم 

طلای بزرگ نه ها 

در حد سوت 

قسط یکیش که تموم بشه میرم یکی دیگه میخرم 

برجی 600 میدم بابت قسط طلا

🖤🖤🖤
آره عزیز همینجوری میشه باورت نمیشه ماهی دوسه تومن کلا میره بابت خوراکی مدرسه دخترم اسنپ گرفتن یا ماه ...

واقعا ماهی سه تومن میشه تغذیه دخترت؟

من بچم مدرسه نمیره از این مخارج خبر ندارم 

اما بنظرم میشه مدیریت کرد کمتر کرد

کارتون شیر بگیر براش 

با ساندویچ خونگی و کیک خونگی و غذا خونگی

مطمئنم زیر یک تومن میشه 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

وام ویپاد چیه؟ببین من شوهرم بهم 1300 میده که میرم از اسنپ پی طلا قسطی میخرم طلای بزرگ نه ها در حد سو ...

هیچ وقت نتونستم به این سایت ها اعتماد کنم

حضوری میگیرم 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍  

پول وام و بدارم بدم برادرم بهم سود بده از سود قسط وام و بدم

منم این کارو کردم پولم رفت خرد خرد داداشم پولمو داد چقدم سود دادم، نکن این کارو پولتو جمع کن یا قرعه کشی خونگی مطمئن بنویس بعد بده طلاسکه ...

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂