2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بشم به نظرتون

1763 بازدید | 42 پست

بچه‌ها من از کار کردن واسه بقیه خسته‌ام. دنبال به کاریم که ساعت و روزای کاریش دست خودم باشه و کارش رو هم دوست داشته باشم.

من تحصیلات دانشگاهی دارم، همیشه هم اسم و ظاهر شغلم در نظر بقیه خیلی موجه بوده. ولی خسته شدم از برای بقیه کار کردن، خسته شدم از استرس و فشار کاری، از هر روز صبح زود بیدار شدن و تا عصر یه کله کار کردن. 

می‌خوام یه مدت کوتاه هم که شده کار با اسنپ رو تجربه کنم. ولی یه کم مرددم، فکر می‌کنم نکنه آشنا سوار کنم یهو آبروم بره... نکنه نگاه شوهرم بهم عوض بشه.

از طرفی عاشق رانندگیم و از ساعت‌ها پشت فرمون بودن خسته نمی‌شم. دست فرمونم هم خوبه.

نمی‌تونم تصمیم بگیرم😕 شما باشین چی کار می‌کنین؟ به نظرتون امتحانش کنم یا رانندگی برای یه خانم کار مناسبی نیست؟

برای حسرت یه زندگی معمولی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش که چی؟ پیشرفت شغلیش چیه برات؟

فقط در بیاری خرج ماشین کنی که نشد کار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

به گزینه سرویس مدرسه بودن هم میتونی فکر کنی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

عموی منو دوبار خفت کردن گوشی و پول هاش رو بردن. 

یه کم مراقبت میخواد. 

نمیشه توخونه کار کنی و کسب درامد داشته باشی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تاکسی بانوان گزینه بهترین ولی من جای شما باشم هرگز چنین کاری نمیکنم

تاکسی بانوان که الان نیست عملا. اگر بخوام امتحانش کنم فقط گزینه اسنپ رو دارم.

چرا؟ دلیل شما چیه؟

بنظرم فکر خوبی نیست

یه سؤال میشه بپرسم؟من رانندگیم خوبه،اما چون تا حالا نیاز نشده پارک دوبل نزدم.بنظرتون برم یه جلسه کلاس آموزشی یا خودم تمرین کنم؟

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

سرویس مدرسه هم میشه بشی

خودمم بهش فکر کردم. ولی سرویس مدرسه اون آزادی‌ای که من می‌خوام نداره. اولا که مسئولیت بزرگیه آوردن و بردن بچه‌های مردم.

بعدشم یه سال تحصیلی کامل باید هر روز صبح زود بیدار شی بری سرکار و باز ظهر سر یه ساعت بری دنبال بچه‌ها.

محدودیت و مرخصی گرفتنش از کار کارمندی هم بیشتره لامصب😅

اشکالی نداره برو‌ اینم تجربه کن

یکم‌ خسته کنندس‌ فقط

من‌ بابام میره خسته میشه زیاد نمیبره‌

اینم‌ در نظر داشته باش ک هر کسی میتونه بشینه‌ تو ماشینت

مثلا من بابام از سیگار بدش‌ میومد آدم سیگاریم‌ خورد بهش

یه بار یکی افتاد کلی‌ وسیله داشت یه بار نفرات زیاد بودن

کلا اینا هم هس