2777
2789

تلویزیون مون شکسته تعویض پنل گفتن 14 تومن 

مام تصمیم گرفتیم نو بخریم

30 ،35 میلیون میتونیم هزینه کنیم 

بین برند های دوو و سامسونگ و اسنوا و هایسنس کدوم داشتین راضی بودین 

تلویزیون خودم سامسونگ 50 اینچ بود

تعداد رای : 15
نظرسنجی
سامسونگ
9
60%
اسنوا
3
20%
هایسنس
1
6%
دوو
2
13%

ماایوولی داریم راضیم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من سامسونگ ۴۳ اینچ ۷ و۵۰۰‌گرفتم 

فک کنم ۴ سالی میشه خوبه راضیم

واسه تلوزیونت ضد ضربه هم بخر

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

اسی سامسونگ ها و ال جی تقلبیش زیاد شده  

ببین اسنوا و دوو چجوریه ارزش داره بخری

هایسنس ایرانیه یا خارجی ؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
ماایوولی داریم راضیم

روز باشه توش نور میوفته بازتاب کنه یا ن؟

خونه ما خیلی نور گیره و مشکل داریم با تی وی مون

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
مال من سامسونگ ۴۳ اینچ ۷ و۵۰۰‌گرفتم فک کنم ۴ سالی میشه خوبه راضیمواسه تلوزیونت ضد ضربه هم بخر

حتما باید بخرم یه دختر دو ساله دارم خیلی شیطونه با قاشق زد شکست تلویزیون