2777
2789
عنوان

پیچیدن بوی گل محمدی بی دلیل در چادر مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 42 پست
مادرم همیشه برای سلامتی امام زمان صلوات میفرسته،صبح و ظهر و شب

چقد عالی خدا اجرشون بده

مرحوم عموی مامانم دائم ذکر بود هر وقت مینشت یه الحمدالله 

بلند میشد الحمدالله 

هر کاری میکرد زبانش ورد ذکر بود 

بی سواد بی سواد بود حتی اسمشم نمیتونست بنویسه ولی ذکرا رو خوب بلد بوذ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد عالی خدا اجرشون بدهمرحوم عموی مامانم دائم ذکر بود هر وقت مینشت یه الحمدالله بلند میشد الحمدالله ...

این ها وجود پاکی دارن ک همیشه در حال حمد خداوند هستند ،خداوند بیامرزتشون

نه مامانت داره سر به سرت میذاره، وقتیکه تو حواست نبود بش عطر زده. اخیرا چیزی ازت نخواسته که تو انجام ...

خخخخخ بنده خدا زن خیلی ساده ایه اصلا عطر نداره

یاد شهدا افتادم😇چندین مورد بودن با اینکه چندین روز از شهادت و افتادن پیکرشون زیر آفتاب می گذشت وطبیعتا پیکر باید بوی ناخوشایندی میگرفت اما بوی گل میدادن🥲🫠حتی خون تازه ازشون جاری بوده🫠🙃مثلا شهید پلارک هم که مسئول شستن سرویس بهداشتی هابودن وهمون جا با خمپاره شهید میشن از پیکرشون بگییر تا مزارشون بوی عطر گلاب میده🥲🥰😇

کلا انسان های پاک عجیب نیست که بوی خوب بدن😁😉🤫

🇵🇸در انتظار بهار🇮🇷                                                                             😉😊😇😅🤩💚🩷🌸🥳🌺
یاد شهدا افتادم😇چندین مورد بودن با اینکه چندین روز از شهادت و افتادن پیکرشون زیر آفتاب می گذشت وطبی ...

انقدر بوش عجیب بود ک نگو و جالب اینه محو شد بعدش ،،،من آدم بدبینی هستم اگه خودم بوشو نشنیده بودم حرف مامانم باورم نمیشد