2777
2789

صابخونه ی 95 ساله داریم ک با سمعک هس تنها زندگی میکنه طبقه ی بالامون ی همیشه یکی از هم محلی هامون ک یه معتاد  آورده کارای گارگریشو انجام بده و پشت بوم رو بشوره و گچ بزنه و فلان..  پ خلاصه رفتم حموم دوش بگیرم زیر دوش بودم یهو ترسیدم صدای یه مرد داخل حموم بود 2 تا لوله بالای حموم هس ک نميدونم ب کجا متصله.. بعدم ک دوش گرفتم الان میبینم داخل حموم از اون لوله گچ ریخته شده 

بعد از پایین ک ب داخل لوله نگاه میکنی جز تاریکی چیزی نمیبینی یعنی ممکنه دیده باشتم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی پیرمرده۹۵ساله ی معتاد۵۰ساله دیدنت!؟؟؟؟؟؟🤣🤣

خیلی حس بدیه پیرمرد ۹۵ ساله یا معتاد ۵۰ ساله لاغر مردنی یواشکی دیدت بزنه و ....حالا دقیق نمیدونم کدومش بالای لوله بود تایمی ک من دوش میگرفتم

نه بابا مگه زیر لوله بودی

بخدا زیره لوله بودم 

لوله هه نمیدونم واسه چی رو سقف حموم هس

خونه قدیمی ساخته 

بعد از پایین ب بالا نگاه میکنی جز تاریکی چیزی نمیبینی 

ولی شاید حموم روشن بود از بالا نگا میکرده میدیده