2777
2789

کاش منم بعدن قبول شم

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پزشکی قبول نشدم کهبعدشم شهریه پرداز آوردم

میدونم عزیزم من رتبه فیزیوتراپی رو میخوام

راستی رشتت خیلی عالیه و اشباع هم نشده الانم که جامعه داره سمت پیری میری میره ...

کلی بهت تبریک میگم عزیزم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
میدونم عزیزم من رتبه فیزیوتراپی رو میخوامراستی رشتت خیلی عالیه و اشباع هم نشده الانم که جامعه داره س ...

فداتتتت گلم

ولی شهریه اش قراره دهنمو سرویس کنه

والا رتبم ۴۲۰۰ یود با تراز ۹۴۰۰ رتبه رو خیلی بد دادن باید زیر سه هزار میشدم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

فداتتتت گلمولی شهریه اش قراره دهنمو سرویس کنهوالا رتبم ۴۲۰۰ یود با تراز ۹۴۰۰ رتبه رو خیلی بد دادن با ...

عزیزم میای تهران یه کار پاره وقت پیدا کن 

ماهی ۵ میلیون باید بذاری کنار برای شهریه

یا مشاور تحصیلی بشید  توی موسسات

پولش جور میشه نگران نباش

اره سال ۴۰۲ تراز ۹۵۰۰ رتبه ۲ هزار میشد فکر کنم 

فدای سرت رشتت عالیه عالی تبریک میگم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
عزیزم میای تهران یه کار پاره وقت پیدا کن ماهی ۵ میلیون باید بذاری کنار برای شهریهیا مشاور تحصیلی بشی ...

آره باید حتما یه کار پاره وقت پیدا کنم🥲🥺 مرسی عزیزممم💖

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ