2777
2789

هروقت فکر کردید دیره به این فکر کنید که ابوالقاسم بختیار دوره گردی بود که در ۳۹ سالگی دیپلم گرفت، در ۵۵ سالگی پزشک شد

و اولین جراح نوین ایرانی و یکی از بنیانگذاران دانشکده پزشکی تهران لقب گرفت.

خوشحال میشم بتونم کمکت کنم🦦💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان اگه کسی توی سن ۲۵ سالگی بره دانشگاه بده؟نمیگن درس نخون بوده و سنش بالاست؟

نه اصلا

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

هروقت فکر کردید دیره به این فکر کنید که ابوالقاسم بختیار دوره گردی بود که در ۳۹ سالگی دیپلم گرفت، در ...

اینقدرازین ادمای باانگیزه خوشم میاد البته بنظرتون تلاش مستمر مهمه یاهوش

اووووو میدونی که دکتر میشی؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دندون که نیاز به گذروندن دوره طرح نداره که؟

چرا دندون و پزشکی از اول طرح داشتن تازه الان بقیه رشته های  پیرا هم طرح دارن

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

اینقدرازین ادمای باانگیزه خوشم میاد البته بنظرتون تلاش مستمر مهمه یاهوش

هوش هم قطعا مهمه اما بنظر من مهم تر از اون پشتکار و تلاشه

خدا جواب تلاش رو بی نتیجه نمیذاره. 💛

خوشحال میشم بتونم کمکت کنم🦦💛
چرا دندون و پزشکی از اول طرح داشتن تازه الان بقیه رشته های پیرا هم طرح دارن

دندون خوبه نسبت به پزشک عمومی بنظرم اوتابعد گذروندن دوره طرح باید براتخصص بخونن یکم زیادی زمانبره