2777
2789

برنج گذاشتم موقع ابکش کردن کامل شفته شده بود خونه مادر شوهرمم تازه یکی دوماهم هس ازدواج کردم

ابروووم میره الان میاد

روش نون گذاشتم و روغن داغ کردم ریختم ولی خیلییی شفته س 

عیب نداره خب تازه اول زندگیته

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

عب نداره حتی اشپز ماهرم ممکن غذاش جالب نشه ب مرور جاافتاده تر میشی

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستی زود زنگ بزن از بیرون برات برنج بیارن بریز تو قابلمه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
عیب نداره خب تازه اول زندگیته

همیشه خوب اشپزی میکنم برنج خودم اینجوری نبود اصن اشتباه کردم امروزم تازه پریود شدم حالمم خیلی بده اصن برنجم اینطور شد قاطی کردم

عب نداره حتی اشپز ماهرم ممکن غذاش جالب نشه ب مرور جاافتاده تر میشی

اشپزیم خوبه ولی امروز کلا حالم خوب نیود پریود شدم درد زیادی دارم از طرفیم برنج خودم این جوری نیس اشتباه کردم هعیییی ابروم میرههه

اولا که اصلا به رو خودت نیار همینه که هست چیزی هم گفتن بگو قلق برنجتون دستم نبود

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اشپزیم خوبه ولی امروز کلا حالم خوب نیود پریود شدم درد زیادی دارم از طرفیم برنج خودم این جوری نیس اشت ...

عب نداره بابا ی خورشت خوشمزه بزن تنگش بخورین نوش جان 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

همیشه خوب اشپزی میکنم برنج خودم اینجوری نبود اصن اشتباه کردم امروزم تازه پریود شدم حالمم خیلی بده اص ...

از بیرون بگیر خب