2777
2789

پسرمن ۳سالو تموم کرده خیلی بیشگون میگیره مخصوصا منو هرروشیو رفتم فایده نکرد چیکارکنم این عادتو ترک کنه؟

بعداینکه شده بچه هاتون اذیت کنه شلوغ کنه واکنشتون چیه؟کتک زدین تاحالا ؟تنبیه کردین؟

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم کتک میزنه انقد هم بد میزنه 

دوروز پیش با لگد زد تو چشمش باباش تا الان درد میکنه اگر ناقص نشیم از دستش خیرات میکنم 

اما این رو بگم طبیعیه و بعضی مواقع خودمون خیلی مقصر هستیم چرا که کارتن هایی که براش میزارم اینکدلین عاشق بزن بزنه 

من پسرم کتک میزنه انقد هم بد میزنه دوروز پیش با لگد زد تو چشمش باباش تا الان درد میکنه اگر ناقص نشیم ...

اره پسرمن بد میزنه .خب وقتی پسرت میزنه واکنشت چیه؟

خیلی کم و معدود مثلا اروم بزنم پشتش بگم عه نکن حالت هشدار

ولی اینجور که بزنمشون هرگز

بزنیشون اونا میرن خواهر برادر یا بچه های دیگه رو میزنن

خیلی اشتباهه

من دوتا دارم کلا نمیزنیم و اونا هم نمیزنن

به حرفت گوش میده؟

اره اینجوری عادت کرده

کلا حرف گوش کنه و حرفارو خیلی زود متوجه میشه و گوش میده

البته اینکه من زیااااد باهاش حرف میزنم و برای هربار حرف گوش کردنش کلی ذوقمو نشون میدم هم بی تاثیر نیست

.

خیلی کم و معدود مثلا اروم بزنم پشتش بگم عه نکن حالت هشدارولی اینجور که بزنمشون هرگزبزنیشون اونا میرن ...

چقدرخوب .متاسفانه من زدمش خیلی پشیمونم بابتش 

کتکش نزن 

باهاش قهر کن 

طولش نده 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من اصلا نمی زنم بهش میگم برو اتاق یا دیگه نمیذارم برنامه مورد علاقه اش رو ببینه یا باهاش حرف نمیزنم همه ی این ها در حد چند دقیقه خیلی کوتاه انجام میدم 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

اره اینجوری عادت کردهکلا حرف گوش کنه و حرفارو خیلی زود متوجه میشه و گوش میدهالبته اینکه من زیااااد ب ...

چه عالی پسرمن هرچقدرتوضیح میدم یه ربع بعد یادش میره و باز شیطنت میکنه خیلی شیطونه