2777
2789
عنوان

این همه دخالت برا چی آخه؟؟؟

211 بازدید | 9 پست

دیشب خواهر شوهرم اومده بود خونم منم میخاستم برم برا بچه م یه سرهم بادی بگیرم کاپشن،، برگشته به من میگه برا چی میگیری کوچیک میشه سال بعد اندازه ش نمیشه میگم برا امسالش میخام میگه بپیچ دور پتو امسال زمستون که جایی نمیری بچم هم 3ماهشه،،، بعد رفتیم خونه ی مادرشوهرم من به دلایلی به بچه م شیر خشک میدم خودم همچین شیر نداشتم از اول ،،اولا میگفت میام سر شیشه شیراشو قیچی میکنم تا ندی بعد دید من تو کار خودمم دیگه بی خیال شد دیشب هم بچه بغل شوهرم بود بعد شیشه رو داد دست مامانش تا بزاره زمین اونم همینطوری بدون اینکه درش رو بزاره پرت کرد رو بالش حالا بماند برا یه عطسه ی بچه هم از کوچیک تا بزرگ همه نظر میدن بخدا کلافه میشه آدم 

خانواده شوهر فقط بلدن تو همه چی نظر بدن و رو مخ آدم راه برن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون حرف راجب کاپشن رو من هم که تجربه بچه داری دارم ممکنه به هر کسی بزنم واقعا 

اما راجب اینکه میگی تو همه جیز نظر میدن این واسه بچه اوله و چون تازه اولشه اینجورین بعدشم نه فقط خانواده شوهر کل ایرانیها این خصلتو دارن که تا یه نوزاد میبینن شروع میکنن به مادر بچه اموزش دادن😕فقط نگاهشون کن نهایتا یه لبخند بعدشم کار خودتو بکن😊میدونم اول راهی لجت در میاد چون خودم تجربشو دارم ولی این حرص خوردن فقط باعث میشه مثل من شیرت خشک میشه اونها هم درست نمیشن

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

وای من تو خیابونم راه میرم یکی پیدا میشه از این حرفا بزنه اعصاب نمیذارن برای آدم چرا شیرخشک میدی؟ چزا گزم پوشوتدی چرا کم پوشوندی چرا کلاه سرشه چرا نیست ؟ اه خب به شما چه

ممنونم خداجون

از اول سنگین و رنگین باهاشون برخورد نکردین که اینجوری پا برهنه میان وسط زندگیتون ، از بس دور و اطرافتون آدمای خوبی بودند بدا رو فراموش کردید ، یعنی چی شیشه شیر و انداخت ، اینا همه از عوارض رو دادنه 

راه حلی پیدا کردی به منم بگو بچمو داشتم لباس میپوشوندم نق میزد یه دستش تو یه دستش بیرون مادر شوهرم مثلا مهربونی کرد برداشتتش طفلی بچم دردش آمد کلی گریه کرد مگه اروم میشد بعدش چن بار هی میگفت چیکار کردنین بچه اونجوری گریه کرد   

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.