2777
2789

من لیسانس بهداشت عمومی از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی دارم. معدل نهایی دبیرستانم ۱۶ و نیم هست. و از اونجایی که معدل تاثیر قطعی داره روی کنکور فکر می‌کردم که با این معدل دیگه اصلاً نمی‌تونم پزشکی بیارم برای همین تمام جزوات لیسانس پزشکی رو تهیه کردم تا یاد بگیرم.وخیلی هم حجمشون بالاست. درصدهایی که زمان کنکور خودم زده بودم خیلی خوب بودند مثلاً زیست شناسیم رو ۵۰ درصد زدم فیزیکم رو ۳۰ درصد زدم ریاضیاتم رو ۴۰ درصد زدم اما شیمی و زمین‌شناسی رو صفر. امروز در یکی از این سایت‌های تخمین رتبه رفتم و درصدها و معدلم را وارد کردم. و متوجه شدم اگر امسال کنکور ثبت نام می‌کردم و همون درصدهایی رو کسب می‌کردم که قبلاً داشتم حتما پزشکی رو قبول می‌شدم امسال. چون یک سری رشته رو میاره که به صورت خوشبینانه قبول می‌شیم یه سری به صورت واقع بینانه و یک سری از رشته‌ها رو به صورت بدبینانه یعنی اگه واقعاً بدشانسی بیاریم. و من حتی در حالت بدبینانه هم پزشکی رو قبول می‌شدم. الان برام سوال شده که کنکور سراسری بدم دوباره یا همون لیسانس به پزشکی رو بخونم. هم تمام کتاب‌های کنکور سراسری را دارم و هم لیسانس به پزشکی رو. در ضمن لیسانس پزشکی رو تا سال ۱۴۰۶ فقط می‌تونم ثبت نام کنم بعد از اون نمی‌تونم. و این که لیسانس به پزشکی مصاحبه هم داره. به نظر شما کدومش بهتره برای من چون سرمم خیلی شلوغه هم سر کار میرم هم بچه کوچیک دارم و یک مقدار سرم شلوغ‌تره نسبت به یک دانش‌آموزی که داره درس می‌خونه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر مقدار ترازی که نمره نهاییتون به شما داده حدود ۱۰۰۰ تا ازش کم کنید(چون سالهای قبل این تراز رو کسب کردید)

از طرفی تمام امتحانای یازدهمو باید نهایی شرکت کنید.

دفترچه کنکور ۴۰۳ رو هم دانلود کنید و سطح سوالا رو بررسی کنید چون کنکور خیلی متفاوته نسبت ب قبل.

این درصدها و معدلی که گفتید هم رتبه حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار میده.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

هر مقدار ترازی که نمره نهاییتون به شما داده حدود ۱۰۰۰ تا ازش کم کنید(چون سالهای قبل این تراز رو کسب ...

منطقه سه هستم

قطعا کنکور سخت تر شده و باید تلاش بیشتری کنم.

فقط اینکه مطمئنید باید یازدهم رو ترمیم کنم؟

چون سوم دبیرستان ما نهایی بود

هر مقدار ترازی که نمره نهاییتون به شما داده حدود ۱۰۰۰ تا ازش کم کنید(چون سالهای قبل این تراز رو کسب ...

و اینکه من ترمیم معدل دوازدهم رو شرکت کردم پس لازم نیست هزار تا از ترازم کم کنم فکر کنم

منطقه سه هستمقطعا کنکور سخت تر شده و باید تلاش بیشتری کنم.فقط اینکه مطمئنید باید یازدهم رو ترمیم کنم ...

بله عزیزم

همه ، بجز یازدهمی های سال گذشته باید شرکت کنن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

و اینکه من ترمیم معدل دوازدهم رو شرکت کردم پس لازم نیست هزار تا از ترازم کم کنم فکر کنم

حتی اگه ۴۰۳ شرکت کردید ، برای ۴۰۴ ازش کم میشه گلم

[QUOTE=356711879]یکی از شرایط لیسانس به پزشکی مدرک زبان بین المللی هم هست گمونم  کلا شرایطش سخته [/QUOTE

در مورد شرایط تحقیق کردم. دو تا مدرک زبان هست که خیلی راحت میشه گرفتشون مخصوصاً اگر سطح زبانمون متوسط رو به بالا باشه

من هنوز به نتیجه نرسیدم لطفاً بیشتر راهنمایی کنید عزیزان

نمیدونم الان بدردت میخوره یا نه ولی اون تخمینی که زدی از هیوا بوده و واقعا اشتباست با نمره شونزده و درصدات پرستاری میاری اگه تلاش کنی مظمئنم از کنکور سراسری راحت تر میتونی وارد پزشکی بشی چون ظرفیتا بالاست و خوبه خصوصا شهریه پرداز و تعهدی ولی از طرفی لیسانس به پزشکی از ترم چهار با بچه ها همراه میشی و دوسال جلو میوفتی اگه تصمیمتو گرفتی بشین بخون از الان برای سال دیگه که از الان تا تیر اینده میشه دورقمی اورد حتی و اینکه شال دیگه احتمالا یازدهم نهایی هست و دوازدهم و تاثیر معدل شصت درصد

نمیدونم الان بدردت میخوره یا نه ولی اون تخمینی که زدی از هیوا بوده و واقعا اشتباست با نمره شونزده و ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

آره خودمم به همین نتیجه رسیدم

البته باید خیلی تلاش کنم

قبلا واقعا خیلی کم خونده بودم و اون درصد هارو داشتم.نهایت روزی دو ساعت😑😑اگر اراده کنم و مثل بچه آدم بخونم ،فکر کنم امیدی باشه