من لیسانس بهداشت عمومی از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی دارم. معدل نهایی دبیرستانم ۱۶ و نیم هست. و از اونجایی که معدل تاثیر قطعی داره روی کنکور فکر میکردم که با این معدل دیگه اصلاً نمیتونم پزشکی بیارم برای همین تمام جزوات لیسانس پزشکی رو تهیه کردم تا یاد بگیرم.وخیلی هم حجمشون بالاست. درصدهایی که زمان کنکور خودم زده بودم خیلی خوب بودند مثلاً زیست شناسیم رو ۵۰ درصد زدم فیزیکم رو ۳۰ درصد زدم ریاضیاتم رو ۴۰ درصد زدم اما شیمی و زمینشناسی رو صفر. امروز در یکی از این سایتهای تخمین رتبه رفتم و درصدها و معدلم را وارد کردم. و متوجه شدم اگر امسال کنکور ثبت نام میکردم و همون درصدهایی رو کسب میکردم که قبلاً داشتم حتما پزشکی رو قبول میشدم امسال. چون یک سری رشته رو میاره که به صورت خوشبینانه قبول میشیم یه سری به صورت واقع بینانه و یک سری از رشتهها رو به صورت بدبینانه یعنی اگه واقعاً بدشانسی بیاریم. و من حتی در حالت بدبینانه هم پزشکی رو قبول میشدم. الان برام سوال شده که کنکور سراسری بدم دوباره یا همون لیسانس به پزشکی رو بخونم. هم تمام کتابهای کنکور سراسری را دارم و هم لیسانس به پزشکی رو. در ضمن لیسانس پزشکی رو تا سال ۱۴۰۶ فقط میتونم ثبت نام کنم بعد از اون نمیتونم. و این که لیسانس به پزشکی مصاحبه هم داره. به نظر شما کدومش بهتره برای من چون سرمم خیلی شلوغه هم سر کار میرم هم بچه کوچیک دارم و یک مقدار سرم شلوغتره نسبت به یک دانشآموزی که داره درس میخونه.