2777
2789

سلام دوستان

من 43 ساله هستم

هیچ علاقه ای از بچگی به ورزش و تحرک بدنی نداشتم اما بالاخره بعد عمری، تصمیم گرفتم ورزش رو شروع کنم

نمیدونم چه ورزشی رو شروع کنم استخر میتونم برم و شنای قورباغه رو بلدم

دیروز هم برای اولین بار رفتم باشگاه برای یوگا. اما یوگای مبتدی نبود و حرکاتش برام سخت بود و کی کمردرد شدم

چه ورزشی رو پیشنهاد میکنید؟

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

فیتنس بانوان

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیلاتسولی باید مربی حرکات ساده رو هم برای شما بگن یوگا هم همینطور

پیلاتس از یوگا راحت تره؟

من اصلا فکر نمیکردم یوگا اینقدر سخت باشه 

اصلا حرکات ساده بهم نگفت فقط گفت هر حرکتی رو نمیتونی انجام نده

یوگا عالیه من عاشقشم، کلاس میرفتم، الانم سرم خلوت تر بشه برای دوره های مربیگری میرم، عزیزم به مربیتو ...

چه عالی. موفق باشید

بله باید به مربی بگم

چه عالی. موفق باشیدبله باید به مربی بگم

تهرانین ؟ من کلاس پیلاتسی که میرفتم اکثریت رده سنی شما بودن و مربی‌حرکات ساده رو برای کسانی ک ب زانوشون ،کمرشون فشار میومد رو میگفت

خدایا شکرت❤️

تهرانین ؟ من کلاس پیلاتسی که میرفتم اکثریت رده سنی شما بودن و مربی‌حرکات ساده رو برای کسانی ک ب زانو ...

نه تهران نیستم متاسفانه

چه خوب که میخواید ورزش رو شروع کنید خیلی کمک میکنه ماهیچه هاتون‌تحلیل نره و سلامتتون به خطر نیافته ❤ ...

ممنون

شنا چطوره به نظرتون؟