2777
2789
عنوان

چطوری نینی دو ماهه رو...

527 بازدید | 23 پست

میخوابونید؟

من جدیدا میذارمش رو پام تکون میدم ولی دیر میخوابه بس که شیطون و بازیگوشه😍

قبلنا که کوچیکتر بود و آرومتر خودش راحت میخوابید نهایتش میذاشتیمش تو کریر تکونش میدادیم!

شما بگین. راهکار دیگه ای دارین برای خوابوندن این وروجکها؟

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منکه بهت توصیه میکنم بچه رو با شیر دادن بخوابونی نه تکون گهواره یا روی پا

همینکه بچه عادت میکنه به این تکونها تا بخوابه هی باید هرجا رفتی گهواره واسش گیر بیاری

هم اینکه میگن روی پا میخوابونی ممکنه اون تکونها زیاد باشه و بهش آسیب بزنه

پسر من تو دسته شیطونترین بچه هاس،همیشه موقع شیر دادن میخوابوندمش

حتی تا وقتی دوسالش شد یه تشک کوچلو داشت موقع شیر دادن میزاشتم زیرش تو یه گوشه اتاق خواب چراغم خاموش میکردم مینشستم شیرش میدادم،اونم خوابش میبرد

دختر من خیلی بد قلق بود تا شیش ماهگی آنقدر باید راهش میبردم تا میخوابید خیلییییی دوران سختی بود 

الان هم که سه سالشه باید کنارش دراز بکشم دستش بگیرم تا بخوابه 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

بچه تایم خوابش تو بارداری تنظیم میشه

من همیشه یه تایم مشخص میخوابیدم و بیدار میشدم

الان ساعت ۹ و۱۰ شب که میشه داره خواب میره صبح هم ساعت ۶ بیداره

تو روزم که هروقت خوابش بیاد ک دیگه هیچ میخوابه...

الانم دیر نشده شب و روزو به بچت یاد بده

بزن تو نت سرچ کن نوشته چطور

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆

کی بشه دغدغه منم خوابوندن بچم بشه....خدا نگهشون داره واستون😍😍

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
کی بشه دغدغه منم خوابوندن بچم بشه....خدا نگهشون داره واستون😍😍

به حق فاطمه زهرا که دامنت سبز بشه

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
به حق فاطمه زهرا که دامنت سبز بشه

مرسی ترنم جون😘

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
مرسی ترنم جون😘

بزار نی نی توهم بیاد.. خوابو خوراک  ازت بگیره.. بگی هی یادش بخیر هروقت دلنون میخاست میخابیدیم.. خروقت دلمون میخاست بیرون میرفتیم😄😄

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
بزار نی نی توهم بیاد.. خوابو خوراک  ازت بگیره.. بگی هی یادش بخیر هروقت دلنون میخاست میخابیدیم.. ...

😅😅هنو بهتر ۹ ماه ترس و دلهرس که کی میاد ...۳روز دیگه موعودمه..الان از ترس دارم میمیرم..انتظار خیلی سخته..ولی تنها چیزی که از بچه داری میترسم یه بار اگه چیزی پرید تو گلوش چیکار کنم 😅