بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه خدای نکرده چیزی پرید گلوش بزن پشتش. اگه نواب نداد و شرایط حاد شد سروته کن بچه رو..مثل زمان ...
مرسی عزیزم😅😅😘😘😘
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
ایشالا که خیره.. خاهر منم چشم انتظار بود.. البته نه زیاد.. واس نمیدونی چقد دعامیکردم بچه داربشه..م ...
انشاالله عزیزم .انشاالله بجش سالم و سلامت به دنیا بیاد..پس واسه منم دعا کن😘
من بچم از همون نوزادی عادت دادم کنارم بخوابه با دستم بازی میکنه تا خواب بره چون میدیدم بچه هایی عادت رو پا دارن یا گهواره مامانا خیلی اذیت میشن ولی از نوزادی عادتش بدی عادت میکنه خودتم خیلی راحتی پسر من الام دوسال و دوماه داره راحت بدون اینکه من باشم رو زمین میخوابه هروقت خوابش بیاد اذیتم نمیشه