2777
2789
عنوان

چطوری نینی دو ماهه رو...

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 23 پست
😅😅هنو بهتر ۹ ماه ترس و دلهرس که کی میاد ...۳روز دیگه موعودمه..الان از ترس دارم میمیرم..انتظار خیلی ...

اگه خدای نکرده چیزی پرید گلوش بزن پشتش. اگه نواب نداد و شرایط حاد شد  سروته کن بچه رو..مثل زمانیکه به دنیا میاد و دکترا سروته میکنن

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

ایشالا هرچی به صلاحته پیش بیاد،.‌ ناامیدنباش.. خبرشو بهم بده

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خدای نکرده چیزی پرید گلوش بزن پشتش. اگه نواب نداد و شرایط حاد شد  سروته کن بچه رو..مثل زمان ...

مرسی عزیزم😅😅😘😘😘

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

فعلا که زیرشکمم درد میکنه😢

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
فعلا که زیرشکمم درد میکنه😢

ایشالا که خیره‌‌.. خاهر منم چشم انتظار بود.. البته نه زیاد.. واس نمیدونی چقد دعامیکردم بچه داربشه..میگفتم خدایا نکنه بچه منو بببنه و حسرت بخوره.. که خداروشکر باردار شد.. الان ماه نهمشه.. دعاکن به سلامتی بزاد🤗🤗

ایشالا که خیره‌‌.. خاهر منم چشم انتظار بود.. البته نه زیاد.. واس نمیدونی چقد دعامیکردم بچه داربشه..م ...

انشاالله عزیزم .انشاالله بجش سالم و سلامت به دنیا بیاد..پس واسه منم دعا کن😘

انشاالله عزیزم .انشاالله بجش سالم و سلامت به دنیا بیاد..پس واسه منم دعا کن😘

عزیزمی.. چشم.. اگه لایق باشم.. یادت نره خبرشو بهم بدی

من بچم از همون نوزادی عادت دادم کنارم بخوابه با دستم بازی میکنه تا خواب بره چون میدیدم بچه هایی عادت رو پا دارن یا گهواره مامانا خیلی اذیت میشن ولی از نوزادی عادتش بدی عادت میکنه خودتم خیلی راحتی پسر من الام دوسال و دوماه داره راحت بدون اینکه من باشم رو زمین میخوابه هروقت خوابش بیاد اذیتم نمیشه 

اگه تو گهواره باشه بهتره و راحتر[/QUOTE]

[QUOTE=47598632]اگه تو گهواره باشه بهتره و راحتر

گهواره ش همون تختخواب چند منظوره شه که فعلا استفاده نمیشه. توی تخت کنار تخت مادر میخوابه! 

برادرزاده مو یادمه تا دو سالگی رو پا میخوابوندیم انقدر سخت نبود. سریع میخوابید! این شیطونک من خیلی سخت میخوابه که همین الانشم باعث پادردم شده

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!