2777
2789

ی کاربری هست(اگر متوجه شدید اسم نبرید لطفا)

نصف بیشتر تاپیک هاش داره میگه من خیلی خوشگلم

رفتم مدرسه همه زل زدن بهم گفتن چ خوشگلی

دخترعمم ترسید با تیشرت برم جلو شوهرش اندامم و ببینه حسودی میکنن بهم

فلان جا رفتم گفتن خیلی جذابی

واقعا چرا؟!چرا باید ب همه ثابت کنی ک خوشگلی و از اون عجیب تر کاربرایی هستن ک سر خوشگلی این خانم با هم دعوا میکنن  

ب نظرم نی نی سایت باید ی تراپیست رایگان بیاره واسه بعضی از کاربرا

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

اره‌دقیقا‌همینجوری‌شده‌راجب‌یک‌تاپیک‌نظر‌بدی‌همه‌میریزن‌

سرت‌میزننت‌متاسفم‌براشون😑

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

موافقم بعضیاتایپک فیک میزنن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این توصیفات برای یک نفر نیست 

بعضی زیبایی و جذابیت 

بعضی پول و ثروت 

بعضی کمالات

و البته من فکر میکنم هیچکدوم رو ندارن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نی نی سایت شهر عجایبه ، من واقعا دوست دارم بدونم بیشتر عضوا از کجا هستن ، چه فرهنگی دارن یه حرفایی یه وقتایی میزنن که ادم تعجب میکنه یعنی انقدر عقب مونده ن ک حس میکنم یه برگ پیچیدن دور خودشون 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
موافقم بعضیاتایپک فیک میزنن

۹۰ درصد تاپیکها که فیکه عکس هم میذارن معلوم نیست عکس چه آدم بیچاره ای رو برداشت گذاشتن اینجا ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مریضن بعضیا

یکی تاپیک زده بود دارم میرم بیمارستان فلانم و بهمانم

بعد هی پشت سرهم تاپیکهای متفاوت میزد

خو لامصصب یکم فکر کن تاپیکایی ک میزنی همه در عرض دوسه دقیقه نباشه خوب

از این رو ب اون رو هستن تو تاپیکهای فیکشون

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
۹۰ درصد تاپیکها که فیکه عکس هم میذارن معلوم نیست عکس چه آدم بیچاره ای رو برداشت گذاشتن اینجا ....

اره بخدا یه کاربراادعامیکنه بچه داره تایپکاجنجالی میزنه  بعضی وقتا هم موضوع بامشکل بچه میزاره خیلیامتوجه فیک بودنش هستن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نی نی سایت شهر عجایبه ، من واقعا دوست دارم بدونم بیشتر عضوا از کجا هستن ، چه فرهنگی دارن یه حرفایی ی ...

ببین حالا تو اینکه فرهنگ ها متفاوت شکی نیست

من خیلی دوست دارم بدون تو چ خانواده ای و با چ تروماهایی بزرگ شدن

جدا کیس های مناسبی برای دانشجوهای روانشناسین

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

اینجا با دارک ساید آدما رو به رو میشی

بعضیا واقعا ترسناکن

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.