2777
2789
عنوان

نی نی سایت مکانی برای عقده گشایی شده متاسفانه

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 41 پست
البته برعکسشم هست درباره یه چیز عادی حرف میزنی یه جوری میریزن سرت که دروغ نگو تو هدف داری از این حرف ...

🤣 بیستا تاپیک بارداری زدم تعش ۱۰ نفر اومدن

تاپیکای چرت بزارن ملت میریزن تو

از ماست که بر ماست

البته برعکسشم هست درباره یه چیز عادی حرف میزنی یه جوری میریزن سرت که دروغ نگو تو هدف داری از این حرف ...

دقیقا‌الان‌تو‌یه‌تاپیک‌دارنننن‌منو‌میزنننن‌‌من‌فقط‌نظرمو‌گفتم🤣

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حالا تو اینکه فرهنگ ها متفاوت شکی نیستمن خیلی دوست دارم بدون تو چ خانواده ای و با چ تروماهایی ب ...

واقعا ، ادم میمونه اینا پشت گوشی اینن تو زندگی واقعی چی هستن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اینجا با دارک ساید آدما رو به رو میشیبعضیا واقعا ترسناکن

دقیقا همونه

چی ب این ادما گذشته ک انقدر عقده توشون جمع شده

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
دقیقا‌الان‌تو‌یه‌تاپیک‌دارنننن‌منو‌میزنننن‌‌من‌فقط‌نظرمو‌گفتم🤣

شما فقط نظرتو نگفتی شما توهین کردی ، شما که راحت دسته ای رو خراب خطاب میکنی حداقل امصاتو پاک کن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اره بخدا یه کاربراادعامیکنه بچه داره تایپکاجنجالی میزنه بعضی وقتا هم موضوع بامشکل بچه میزاره خیلیام ...

من همه مدله دیدم اینجا متاسفانه خیلی دیگه دروغ زیاد شده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مقصرکاربرا هم هستن از یه چیز ساده میان افسانه میسازن یه کاربرهست میومد ازمشکلاتش میگف انقد پیگیریش کردن خب چی شد چکارکردی توچقدقوی هستی اون کاربرهم شروع کرد به شاخ وبرگ دادن واز خودش قهرمان ساختن که اینابیشترخوششون بیاد🤣

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

واقعا ، ادم میمونه اینا پشت گوشی اینن تو زندگی واقعی چی هستن

تو زندگی واقعی این نیستن

ب قول ی کاربر دارک سایدشون اینجاست....

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
دقیقا همونهچی ب این ادما گذشته ک انقدر عقده توشون جمع شده

ببین زندگی واقعا سخته

و هممون به یه طریقی آسیب دیدیم

نمیشه هر کسی که زخمی شده به خودش حق بده که دیگران رو هم آزار بده

اینجوری دنیا جهنم میشه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

استارتر فعلا که خودت خوشگلی ماشالا😊

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

ببین زندگی واقعا سختهو هممون به یه طریقی آسیب دیدیمنمیشه هر کسی که زخمی شده به خودش حق بده که دیگران ...

درسته

اما کاش تا زمانی ک اسیب دیدیم بچه دار نشیم

میگن نسل فقیر ب دنیا نیاریم اما ب نظرم نباید نسل بیمار دنیا اورد

استارتر فعلا که خودت خوشگلی ماشالا😊

مرسی قشنگم