2777
2789

خانوما کسی استفاده کرده؟

خدا واسه کسی میگرن نیاره اصلا ادمو از کارو زندگی میندازه من تحمل اینکه اون همه قرص و مسکن با عوارض مختلف رو مصرف کنم ندارم آب به اندازه میخورم کم خونی ندارم مولتی ویتامین میخورم اما فایده نداره میگرن توی خانواده مادری ما خیلی زیاده 

هر بسته این اسپری میگرن کات ۸۱ تومنه و هر بسته فکر میکنم ۶ تا اسپری داشته باشه البته نمیدونم ممکنه قیمت هر یکدونه اسپری ۸۱ تومن باشه 

میگن هر ۳ ساعت یکبار از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ شب باید استفاده کنی و بمدت ۴ الی ۶ ماه درمان رو ادامه بدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسه تا از این اسپری ها گرفتم و استفاده کردم 

ولی انقدر بزام زجراور بود زدن اسپری که ادامه ندادم اسپری رو که میزدم تو بینی تا مغزسرم میسوخت 

شما یکی بگیر استفاده کن شاید برا شما اینجور نباشه و انشالله نتیجه بگیری

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

منم میگرن دارم متاسفانه 

من دیدم یکی میگفت 

رفته طب سنتی بهش گفته 

مریم گلی و اسطوخودوس و بابونه دم کنه بخوره 

بازم نمیدونم عزیزم من امتحان نکردم چون باردار بودم 

ببین اگر ضرر نداره براتون استفاده کنید 

اگر مادرتون فشار و قند یاهرچیزی داره بااحتیاط باید استفاده

کرد داروهای گیاهی رو

بزن گوگل بازم خودت تحقیق کن 

یکم از عطاری امتحانی بخر 

لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید  برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭