2777
2789
عنوان

مردن آدما

61 بازدید | 8 پست

بچه ها من می‌دونم که همه‌ی آدما یه تایمی تو زندگی

بهشون میرسه که دیگه میمیرن ولی این موضوع خیلی برام ناراحت کنندس من کارای خدا رو به هیچ وجه زیر سوال نمیبرما فقط وقتی به این موضوع فکر میکنم ناراحت میشم شما فکر کنید که یه انسان متولد میشه و زندگی میکنه و در آخر میمیره و چونکه من تا حالا تجربه مرگ رو نداشتم خب مسلما نمی‌دونم که بعد از مرگ چه اتفاقی واسه ی روح مرده میفته حالا این به کنار جسمت می‌ره زیر خاک و از بین می‌ره و عزیزانت کلی از مرگت عذاب میکشن راستش من وقتی فکر میکنم تصمیم میگیرم که بچه دار نشم چونکه تهش میمیره دیگه و اطرافیانش داغون میشن مثل انسانای دیگه 

طرز فکرم اینجوریه دیگه آخه من زیادی به همه چی فکر میکنم شاید به خاطر همینه که جوز زدم😂🤦🏻‍♀️

منم مث تو فکر میکنم چرا باید به زور بیایم به زورم بمیریم چرا باید داغ عزیز ببینیم چرا نباید بدونیم بعد مرگ چه اتفاقی میخواد برامون بیوفته چرا باید بدنمون که دوسش داریم زیر خاک بپوسه خب من هیچکدوم از اینا رو نمیخوام چرا به زور تجربشون میکنم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کل طبیعت همینهجسم انسانم چیزی جدا از طبیعت نیست

خب ما این وسط داریم اذیت میشیم چرا باید اینجوری باشه ما آدمیم میفهمیم این اتفاقت واسه ما ناگواره

شاید همین مردن روح ما رو بزرگتر میکنه

همش شد شاید شاید  همش حدس و گمان ما رو در حدی ندیدن که حداقل حقیقت رو بهمون نشون بدن فقط باید با حدس و گمان خودمون و دیگران ادامه بدیم تا بمیریم این بی احترامی به ما بوده از نظر من

همش شد شاید شاید همش حدس و گمان ما رو در حدی ندیدن که حداقل حقیقت رو بهمون نشون بدن فقط باید با حدس ...

گفتم شاید چون از نگاه شما جواب دادم

وگرنه خودم مطمئنم

درضمن ما به اجبار نمیاییم خودمون یعنی روحمون انتخاب کرده بیاد و تمام این مسیر رو هم دیده و قبول کرده

اینو تو مکاشفات و مدیتیشنای قوی فهمیدن

بنظرم برو سمت خودشناسی ب خیلی سوالات میرسی 

منم مث تو فکر میکنم چرا باید به زور بیایم به زورم بمیریم چرا باید داغ عزیز ببینیم چرا نباید بدونیم ب ...

صددرصد نمیشه تو کارای خدا دست برد یا زیر سوال برد ولی خب آدم وقتی با عقل و منطق خودش فکر می‌کنه ناراحت میشه من که اینجوریم