2777
2789
عنوان

آخرشب‌ها به شماها فکر می‌کنم

573 بازدید | 43 پست

آخر شب‌ها به شماها فکر می‌کنم؛ به شماها که خوبید. به اینکه الان، درست همین لحظه شاید نگران یه غریبه هستید، برای زندگی کسی دعای خیر می‌کنید، از خوشبختی بقیه ذوق می‌کنید...

اینکه هستید، وجود دارید، دست‌هاتون قشنگه، یواشکی به بقیه کمک می‌کنید و هیچ توقعی ندارید، میلم رو به زندگی کردن بیشتر میکنه. می‌شینم صورت‌های مهربونتون رو تصور می‌کنم و به این فکر می‌کنم که چند سالتونه، چه‌کاره‌اید، مردید یا زنید 🤗

چقدر خوبید شماها. چقدر ماهید! چه خوشگلید شماها! چقدر دوست دارم ببینمتون 🤗

کاش زیاد بشید، کاش از خوبی کردن ناامید نشید، کاش بدونید امید آدم‌هایی مثل من هستید.

دوستون دارم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلممم این تاپیک  واقعااا مثل ی مسکن بود برای هممون !چه خوب آدما خوب هنوزم هستن آدمایی ک خوبی هارو میبینن امیدوارم همیشه همینجوری  بمونی خوش قلببب😍❤️

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

تشکر از بیکاری و بی حوصلکی میایم ،شکسته نفسی میکنی 😂

چندین بار اسم کاربریتو دیده بودم. الهی که یه روزی یه کاربری تازه بزنی و بنویسی یه عدد خوشبخت. شایدم به شوخی نوشتی 😊

عزیزدلممم این تاپیک واقعااا مثل ی مسکن بود برای هممون !چه خوب آدما خوب هنوزم هستن آدمایی ک خوبی هار ...

عزیزم من که خوبی‌ای نکردم. از شما خوبا تشکر کردم. میدونستم هستین اینجا هم ❤️ خدا رو شکر که حس خوبی گرفتی از این تاپیک.