2777
2789
عنوان

آخرشب‌ها به شماها فکر می‌کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم من حالم خیلی گرفته از تاپیکه که ترکید اومدم

شما فقط باید بری یه نوبت مشاوره بگیری و سریع درمان کنی خودتو. سریع خوب میشی، نگران نباش. ولی بی‌خیال درمان نشو اصلا.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اجازه نمیدن والدینم

لازم نیست این موضوع رو بهشون بگی. الان من سرسری یه نگاهی به تاپیک‌هات انداختم. خب حالت بده. من الان سرما بخورم، بدنم عفونت کنه، نباید برم پیش پزشک؟ بیماری روحی هم همینه دیگه.

لازم نیست این موضوع رو بهشون بگی. الان من سرسری یه نگاهی به تاپیک‌هات انداختم. خب حالت بده. من الان ...

فقط گفتن برو مشاور تحصیلی.     وقتی فهمیدیم میخوای کنکور بدی

کاربر مرد غمکین بنده هستم

فقط گفتن برو مشاور تحصیلی. وقتی فهمیدیم میخوای کنکور بدی

الان ۲۰ سالته. دیگه بزرگ شدی، مردی شدی برای خودت. خودت یه مشاور خوب پیدا کن. یا برای مادرت حالتو توضیح بده. پنهون نکن ازشون اگه درکت میکنن.

الان مشکل اصلیت چیه عزیزم؟ بدگمانی به خانمها یا کلا بدگمانی و سوءظن؟ یا افسردگی و ناامیدی؟

سو ظن نه.  نگاه حتی کمی هم با من صحبت کنید آروم میشم

کاربر مرد غمکین بنده هستم

من مشکلات شخصیه آبروم می‌ره بگم

به هر حال آدم باید یکیو پیدا کنه توی این دنیای بزرگ که بتونه حرفهاشو بهش بزنه‌. دوست خوب یه گنجه. چرا آبروت بره؟ همه‌مون مشکلاتی داریم دیگه. منم مشکلاتم رو به دوستهای صمیمیم میگم. وگرنه که آدم میترکه. 

بعد اینکه مشکل شما فقط با درددل حل نمیشه، باید یه آدمی که تخصص این کار رو داره به شما کمک کنه.

من فقط میتونم برات آرزو کنم که زودتر خوب شی عزیزم، که آرامش داشته باشی، خدا کمکت کنه تا آروم شی. و اینکه باز هم بهت بگم بری پیش یه مشاور. واقعا کار دیگه‌ای از دستم برنمیاد.

یه چیز مهم دیگه هم بهت بگم: اینجا تاپیک‌ها رو نخون. بدبینت کرده‌ن. زندگی‌ها واقعا اینجوری نیست. گاهی پر از خوشی و خوشبختی و شادیه، گاهی هم دعوا و ناراحتی. آدمها روز خوب و بد دارن و معمولا فقط روزهای بدشون رو اینجا می‌نویسن؛ چون می‌خوان درددل کنن.