2777
2789
عنوان

حاضرید از پدرشوهر فلجتون نگهداری کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 43 پست
بله همه هزاران بار ازش تشکر کردن. البته بقیه هم کمک میکردن.همسرش هم تا خونه بود، خودش این کارها رو م ...

پس بی آزار بود

واسه ما سر تا پا آزاره

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم پدرمو از دست دادم...50 روز بعد از فوت پدرم شوهرم بهم گفت بیکس وکار2ماه بعد هم از خونه بیرونم کر ...

داستان زندگی همه مون فرق داره

من درک میکنم اگه این کار رو دلت نخواد و هیچ عیبی نداره

خدا بابا رو رحمت کنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
داستان زندگی همه مون فرق دارهمن درک میکنم اگه این کار رو دلت نخواد و هیچ عیبی ندارهخدا بابا رو رحمت ...

ممنون

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بله این درسته. مگه پسرش یه موقعی خونه نباشه.

آره واقعا مادرم از پدربزرگم مواظب میکرد تا موقع فوتش ، و بعد اون پدر بزرگ مادریم اومد خونمون پدرم خیلی ملاحظه شو کرد و من تعجب کردم واقعا که چقدر دنیا گرده . البته پدربزرگ مادریم خیلی بد اخلاق و غیر قابل تحمله از ترسش نمی‌تونیم گاهی وقتا راحت باشیم 

آره واقعا مادرم از پدربزرگم مواظب میکرد تا موقع فوتش ، و بعد اون پدر بزرگ مادریم اومد خونمون پدرم خی ...

چرا پدربزرگت اومده خونتون؟ 

ولی بچه‌ها اینجور آدمها از بس دلشکسته هستن و بی‌پناه، وقتی یه کمک کوچیک بهشون میکنیم، زندگیمون پر از برکت میشه. من با تمام وجودم به این باور دارم. کار سختیه ولی همه‌ش برکته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چرا پدربزرگت اومده خونتون؟

نمی‌دونم واقعا چرا اومد ، یه روز به بهونه ی سر زدن اومد و موندگار شد واقعا به معنای واقعی دیوونه شدیم البته پدر بزرگم بیچاره مشکل اعصاب داره و همه رو اذیت می‌کنه خیلی هم نفرین می‌کنه ، ما حتی از ترس نمی‌رفتیم خونه ی پدرم چون همش میگفت خجالت نمی‌کشن میان برای شام اینجا ، البته پدر بزرگم پسر و دختر دیگه زیاد داشت ، خیلییی پدرم تحملش کرد خیلییی زیاد ، بابای پدرم که فوت شده یه تیکه ماه بود از زمین صدا در میومد از اون نه ، خیلی هم با دیدن ما خوشحال میشد حیف که قدر ندونستیم ما نوه ها

چقدر اینایی که گفتی شبیه به شرایط زندگی منه من خودم از کسی پرستاری نکردم تاحالااماشوهرم نزدیک یک سال ازپدرش پرستاری میکردوزندگیمون خیییلی سخت شده بودهمون اول زندگی پدر شوهرم بااین که داشت اما برامون یه خونه رهن نکردوهمیشه زخم زبون میزدوشوهرم هم طرفش بود. موقع زنده بودنش والان که مرده ازش بیزارم وازوقتی مرد زندگیمون دوباره جون گرفت کلاازشخصیت خانواده شوهرم بدم میادوقتی که اون طرف پول پرستاریاخانه سالمندان خودشو داره بچه هم زیاد داره چراعروس یادامادبایدخودشونوزجرکش کنن حتی اگرکاربه قانون وجای باریک بکشه من حاضر نیستم مسئولیت قبول کنم مگراوناموقع سلامتی حتی برای بچه های خودشون چیکارکردن که موقع مریضی بخوان توقع داشته باشن!!!!