2777
2789
عنوان

حاضرید از پدرشوهر فلجتون نگهداری کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 43 پست

حتی اگه نمیخواست مارو از هم جدا کنه و خوبترین آدم عالمم بود نمیتونستم قبول کنم

تو این شرایط باید دختر پسرا پول بذارن پرستار ۲۴ ساعته بگیرن

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

راستش خیلی سخته تصمیم گیریش، ولی اگه پدرشوهرم از پدرومادر برام بهتر بوده همیشه آره... خب نمیتونید با برادرشوهرت یا خواهرشوهرای دیگه تون نوبتی کنید؟؟ واقعا نگهداری از سالمند خیلی سخته آخه... انشالله همیشه همه سلامت باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم از مادرشوهرش مراقبت کرد. عوضش هم میکرد. اصلا فکر نمیکردم بتونه از پسش بربیاد، ولی کرد. طفلک مادرشوهرش بعد از چند سال عذاب کشیدن، پارسال فوت شد.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چه دلت بزرگه

اخه بابای همسرمه

بابا و مامان تکرار نمیشن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خواهرم از مادرشوهرش مراقبت کرد. عوضش هم میکرد. اصلا فکر نمیکردم بتونه از پسش بربیاد، ولی کرد. طفلک م ...

خب خانواده شوهرش و خود شوهرش قدرشو دونستن؟ 

شوهرش قبل ازاینکه از مادرش مراقبت کنه چطوری بود برخوردش حالا چطور شده؟ 

راستی مادره مادرشوهر خوبی بود؟؟؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اخه بابای همسرمهبابا و مامان تکرار نمیشن

چطور میتونی

اخه من نمیتونم

حتی نمیذارم بیان خونه م

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
چطور میتونیاخه من نمیتونمحتی نمیذارم بیان خونه م

سخته

ولی اگر همسرت از دستشون داده بود متوجه حرفم میشدی

کاش خدا دو سال از عمرم کم میکرد همسرم دو ساعت والدینشون رو بغل میکردن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب خانواده شوهرش و خود شوهرش قدرشو دونستن؟ شوهرش قبل ازاینکه از مادرش مراقبت کنه چطوری بود برخوردش ح ...

بله همه هزاران بار ازش تشکر کردن. البته بقیه هم کمک میکردن.

همسرش هم تا خونه بود، خودش این کارها رو میکرد.

خواهرم کتفش مشکل پیدا کرده. اتفاقا چند ماه پیش ازش پرسیدم از اینکه این کارو کردی، پشیمون نیستی؟ گفت اصلا. کاش بیشتر هم مراقبش بودم 🥺 خواهرم برای دل خودش کرد. توقع نداشت همسرش رفتار خاصی بعدش بکنه.

مادرشوهرش هم آدم بی‌آزاری بود. در مجموع به نظرم آدم خوبی بود. خدا رحمتش کنه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
سختهولی اگر همسرت از دستشون داده بود متوجه حرفم میشدیکاش خدا دو سال از عمرم کم میکرد همسرم دو ساعت و ...

خودم پدرمو از دست دادم...

50 روز بعد از فوت پدرم شوهرم بهم گفت بیکس وکار

2ماه بعد هم از خونه بیرونم کرد

ولی. شاید باورت نشه تا چهلم پدرم شوهرم مثل فرشته شده بود