گفتم اگه مردم شوهرشون پولدار نیس ولی هواشونو داره کنایه به اینکه هوامو نداری اونم گفت خب بچه ها رو بذار پیشم برو شوهر پولدار پیدا کن ...من پول ندارم....کار کدوممون بدتر بود بنظرتون؟احساس کردم هیچ وابستگی بهم نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین آدم دو روز با بچه تنها بمونه میاد به پاهات میفته انگار بچه نگهداشتن الکیه
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
شوهرا خیچ وقت مطلب اینطوریو نمیگیرین بارت رو سبک نمیکنن هیچ یکی هم میزارن رو دلت سنگینتر شی
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
مقایسه و سرکوفت زدن خوب نیست میتونستی مستقیما بگی دلم میخواد هوامو داشته باشی حمایت کنی ازم
فکر نکنم کسی از مقایسه شدن و حس ناکافی دادن خوشش بیاد
همسرت هم خب احتمالا ناراحت شده تند جواب داده که جواب اون هم قشنگ نبوده
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب نقطه ضعفش رو زدی تو روش مثل اینکه همسرت مهربونیت رو بخواد بهت بگه بعضیا اگر قیافه ندارن حد اقل اخلاق دارن مستقیم بهش بگو لطفا هیچ وقت مثال این مدلی نزن خیلی بار منفی داره