2777
2789
عنوان

مهمونای مادرشوهرم

209 بازدید | 10 پست

خانوما میتونم یه کمکی بگیرم نظر واقعیتونو بگید

بچم ۳ ماهه بدنیا اومده

من به کمک خانواده خودم خونه خودمونو۱۲۰ متری کردیم البته قبل نی نی خونه ۵۰ متری بودیم خانوادم کمک کردن

خانواده شوهرم کلا اهل خرج اضافی و پز دادن و این مسائل بودن همین شده که اصلا مالی ندارن یه خونه ۶۰ متری دارن که اونم با کمک شوهرم بازسازی حرفه ای در حد خونه عروس کردن چون مادرش خونه ساده زندگی نمیکرد خلاصه بگذریم

الان شوهرم چون دوست پدر و مادرش با فک و فامبل رفت و امد کنن و براشون خوبه هی مهمونای اونا رو دعوت میکنه خونه خودمون گاهی اوقات خود مادرش غذا میپزه میاره گاهی میاد خونه ما میپزه با وسایل ما

منم کمک میکنم

من خوشم نمیاد شوهرم میگه خب خودشون میپزن و جمع میکنن تو اذیت نمیشی بااینکه بالاخره هرچیه خونه ماست دیگه منم باید باشم جا وسیله بگم جمع جور کنم همه چی آشپزی نیست

از طرفی به شوهرم میگه میگه خونه خودشون کوچیکه

قبلا تو خونه اداره شون برای مخابرات میشستن حالت سازمانی ۱۰۰ متری بوده از وفتی بازنشسته شده اومدن ۶۰ متری مادرشوهرم قبول نمیکنه  که مهمون بیاد

کلا مادرشوهرم زبونش خیلی خوبه و نرم میحرفه اما حرص دربیاره و پزپزی

بخوام تعربف کنم شمام حرص میخورید چیکار کنم شوهرم نکنه

واقعا خوشم نمیاد

مادرشوهرم کلا تو مخمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری سخته اهل قرو فر بودنم حدی داره الان سر پیری ول کنم نیستن،از پزاش بگو خوشم میاد زن عمو همسر م ...

وااای سه تا دختر داره کلا داره پز جهاز اونارو به منی میده که بابام علاوه بر جهاز که خیلی از اونا تکمیل تره بهم خونه داده من اصلا اهل تو چشم کردن و پز نیستم ولی حرصم میگیره مثلا دختراش ظرفشویی نداشتن سولار نداشتن بعد تو چشمم میگه من ساعت مسی خریدم خب به درک که خریدی 

فکر کن تو سیسمونی کلی وسیله دارم که خواهرش نداشتن یکبار پز ندادم بعد یه وسیله نداشتم یعنی فکر کردم لازم نیست از این آویزای تخت)چون خودشون خیلی اهل نمایشن گرفته بودن

هی میگفت وای دخترم از اونا داشت نوه خیلی حال میکرد

من میخواستم بگم عزیزم نهایت اویز تخت ۱ تومنه میرم میخرم ولی خوبه تو صورتت بگم دخترت صندلی غذا صندلی ماشین کریر تخت گنار مادر و....هیچ کدوم نداشت🙄🙄حیف روشو ندارم

وقتی جاش کوچیکه مگه مجبور خونه ی یکی دیگه مهمونی بده بگو منم بچه کوچیک دارم سخته اینطوری آرامش ندارم

ببین مادرشوهدم انقدر مغروره که اون به روز خودش نمیاره شوهرم اصرار داره

اگه رابطه تون خوبه واسه این‌مسئله کدورت به وجود نیار.هر روز که مهمونی نیست.خودشونم که کارا رو میکنن ...

رابطه بد نیست کلا بیشتر شوهرم تو مخمه همش تو فکر خانوادصه

وااای سه تا دختر داره کلا داره پز جهاز اونارو به منی میده که بابام علاوه بر جهاز که خیلی از اونا تکم ...

میدونی دلیل این حرفا و پزاش اینه امثال من و شما رومون نمیشه بشونیمشون سر جاشون برعکس شنونده های خوبیم هستیم من تصمیم گرفتم دیگه در مقابل پزوها شنونده نباشم چون توان جواب دادن ندارم لااقل بفمونم گوش به حرفاشون نمیدم

میدونی دلیل این حرفا و پزاش اینه امثال من و شما رومون نمیشه بشونیمشون سر جاشون برعکس شنونده های خوبی ...

بخدا فقط بخاطر شوهرمه

وگرنه اصلا ما زمین تا آسمون فرق داریم به لحاظ مالی و فرهنگی

میدونی دلیل این حرفا و پزاش اینه امثال من و شما رومون نمیشه بشونیمشون سر جاشون برعکس شنونده های خوبی ...

بخدا فقط بخاطر شوهرمه

وگرنه اصلا ما زمین تا آسمون فرق داریم به لحاظ مالی و فرهنگی