2777
2789

مثلا خودم جدیدا شبایی که خیییییلی خسته باشم و انرژی نداشته باشم، ما‌شین ظرفشویی رو به اندازه ای که ظرف کثیف توی سینک دارم خالی میکنم و کثیفا رو میچینم

یعنی داخلش چندتا از ظرفای شسته شده دیشب دوباره با امشبیا شسته میشن 😁😁

هنوزم میشه عاشق بود...

ظرفامو تا دوروزم شده نشستم 

لباس های رخت اویز و تا 1 هفته جمع نمیکنم 

بستگی ب حال و مودم داره

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

درمورد کارای خونه ونظافت هرگز کارای این چنینی نمیکنم اگه خسته باشم دست نمیزنم تا همسرم انجام بده ‌.ولی گاهی خستم بوده جورابام دربیارم بااونا خوابیدم بااینکه باجوراب نمیتونم راحت بخوابم یا گوشیم شارژش خالی شده ومیدونم صبح باید برم سرکار وگوشی خاموش میشه تنبلی میکنم میخوابم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جارو چندین ماه نمیکشم هرجا آشغال بریزن فقط اون نقطه جارو میکشم البته دلیلش کمر دردم هم هست

جارو چندین ماه؟؟؟بچه هم دارین ؟؟؟من گاهی هفته ای دوبار البته کمی وسواس هم دارم 

جارو چندین ماه نمیکشم هرجا آشغال بریزن فقط اون نقطه جارو میکشم البته دلیلش کمر دردم هم هست

الهی... خدا بهت سلامتی بده. اگه بتونی جارو رباتیک بگیری خیلی کمک حالته

هنوزم میشه عاشق بود...
اگه چیزی ریخته باشه یا جایی کثیف باشه حال نداشته باشم بخودم نمیارم تا شوهرم ببینه میگم عه ندیدم اون ...

خونه ما اینجوریه که من به روی خودم نمیارم اونم به روی خودش نمیاره و این بازی کثیف ادامه داره... 😂

هنوزم میشه عاشق بود...
جارو چندین ماه؟؟؟بچه هم دارین ؟؟؟من گاهی هفته ای دوبار البته کمی وسواس هم دارم

خب میگم تا میریزن همون لحظه همون نقطه جارو میزنم  تو روخدا خجالت زدم نکن خونم بیای تمیزه اونجوری که فکر میکنی نیستم گاهی اینجورم  

خب میگم تا میریزن همون لحظه همون نقطه جارو میزنم تو روخدا خجالت زدم نکن خونم بیای تمیزه اونجوری که ...

نه گلم من که شما روقضاوت نمیکنم حتما که همینطوره ‌.مادرشوهر منم شاید ماهی یک بار بخوادجارو بکشه اونم خودش نمیکشه کسی میاد واسشون انجام میده ولی خیییلی تمیز ومرتبه هرموقه بری بوی گل میده خونشون تمیز وبراق خیلی حساسه هرگز بچه ها اجازه ندارن خوراکی ببرن توپذیرایی یا اتاق یه جای مخصوص بغیر از اشبزخونه داره فقط مخصوص نوه هاش وقتی میرن خوراکی بخورن 

الهی... خدا بهت سلامتی بده. اگه بتونی جارو رباتیک بگیری خیلی کمک حالته

خب جارو رباتیک میشکونن بچه هام خیییلی خرابکارن ولی همیشه اینجور نیستم مثلا دوماه اقبل اینجور شدم بعد ازمهر دوباره برگشتم به حالت تنظیمات کارخونه و مرتب جارو میزنم نمیدونم در طول سال دوسه ماه اینجورم فقطم در مورد جارو مثلا سرویسا هر روز تمیز میشن و هفته ایی دوبار با شوینده گاز هر روز سیف کرمی میزنم دستمال کشی دو روز یه بار کابینتام کلا حین آشپزی دستمال بدستمه اثر انگشتا پاک میکنم غققققط تو جارو تنبلم

خب جارو رباتیک میشکونن بچه هام خیییلی خرابکارن ولی همیشه اینجور نیستم مثلا دوماه اقبل اینجور شدم بعد ...

فکرکنم دلیلش همون کمردردته. ذهنت ناخودآگاه مقاومت میکنه نسبت به جارو زدن چون میدونه بعدش کمردردت تشدید میشه. ولی روی گزینه جارو رباتیک بیشتر فکرکن. برای کسایی که کمردرد دارن خیلی خوبه. من که راضی ام

هنوزم میشه عاشق بود...