2777
2789
دکتر بهم گف حدودا صدتومن میشه بیمارستان دولتی میدونین چند انجام میدن؟

من که حساب کار از دستم در رفته چون پنج بار انجام دادم تا جواب داد ولی تا حالا حساب کتاب نکردم خیلی ها هم ازم پرسیدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من دو بار انجام دادم بار اول دو تا انتقال دادم و نتیجه گرفتم دو قلو شد ک متاسفانه تو پنج ماهگی ب ...

خداروشکر عزیزم.ببخشید من چند وقت دیگه انتقال میدم همیشه استرس این رو دارم ک جنین آزمایشگاهی نمیتونه مثل جنین طبیعی سلامت داشته باشه.دوست دارم بچه‌های ای وی اف رو از نزدیک ببینم ک آیا مثل بچه طبیعی از نظر همه چی مثلا هوشی و جسمی و شیطونی و بلبل زبونی و... هستند ؟یا اینکه ضعیف تر از بچه‌های طبیعی هستند؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

خداروشکر عزیزم.ببخشید من چند وقت دیگه انتقال میدم همیشه استرس این رو دارم ک جنین آزمایشگاهی نمیتونه ...

گلم بچه هایآی پی افی هم مثل بچه های طبیعی هستن چ بسا ب مراتب باهوش تر و زیباتر. پسر من ماشالا خیلی شیطونه و خیلی هم باهوسه. ما تو فامیلمونم داریم بچه آی وی افی الان بزرگ شده ماشالا برای خودش مردی شده. اصلا نگران این موضوع نباش اگه هم ی درصد نگرانی میتونی تست سلامت روی جنینهات انجام بدی ک فکر کنم هزینه برداره. اگ از نظر مالی مشکلی نداری تست سلامتو انحام بده

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...

خداروشکر عزیزم.ببخشید من چند وقت دیگه انتقال میدم همیشه استرس این رو دارم ک جنین آزمایشگاهی نمیتونه ...

نه اصلا این حرفو نزن اتفاقا جنین های ای وی افی چون سعی میکنن از تخمک خوب و اسپرم خوب جدا سازی میشه و لقاح انجام میشه اتفاقا بچه های باهوش و زبر و زرنگ هستن و خدا رو شکر تو ۹۸٪مواقع سالم وسلامت هم هستن 

برای عید بچه های بهزیستی لباس و تنقلات خریدم‌. حتی لباسایی که برای نی نی خودم خریده بودمم دادم. از اون طرف رفتم مشهد دلم شکست خیلی دعا کردم. دیگه اثر جفتشون همون ماه باردار شدم

گلم بچه هایآی پی افی هم مثل بچه های طبیعی هستن چ بسا ب مراتب باهوش تر و زیباتر. پسر من ماشالا خیلی ش ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی ات

ان شاالله خدا بهتون سلامتی و خوشبختی بده 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

نه اصلا این حرفو نزن اتفاقا جنین های ای وی افی چون سعی میکنن از تخمک خوب و اسپرم خوب جدا سازی میشه و ...

ممنونم عزیزم. ان شاالله خدا به همه سلامتی و خوشبختی بده