2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان pco

2971 بازدید | 41 پست

دوستان اقدامی که تنبلی تخمدان دارن بیاین بگین چه دارویی استفاده میکنین و یا کسایی که قبلا داشتن و نتیجه گرفته لطفا توضیح بدن

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من یه سوالی دارم.... با سونوگرافی واژن مشخص شد که تنبلی دارین یا با سونوگرافی از روی رحم و شک ...

سونو داخلی رفتم من و همون لحظه هم از روی شکمم هم سونو کرد

عطر تو دارد این هوا ، سر به هواترین منم...

اگه واسه بارداری میخوای، مصرف گرمیجات. حذف غذاهای طبع سرد.

مصرف داروهای محرک تخمدان.مثل متفورمین.لتروزول.کلومیفن

ورزش

مصرف رازیانه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

عزیزم من دارم ورزش کن ورزش کن ورزش کن لاغر بمون انقدر دکترا بهم گفته بودن وای تنبلی تخمدان داری سخت بچه دار میشی منو ترسونده بودن اما بعد 5 ماه بعد از ازدواج بار دار شدم  قرصی هم نمی خورم

دکتر من با سونوگرافی واژن و شکم گفت که تنبلم و گفت که قرص متفورمین رو تا وقتی که باردار شدی باید همیشه بخوری...

گاهی خدا درها را می بندد وپنجره ها را قفل میکند....چه زیباست فکر کنیم شاید بیرون طوفان باشد.

از لحاظ علمی بیماری بنام تنبلی تخمدان وجود نداره واین یک اصطلاح عامیانه است

PCo هم سندرم تخمدان پلی کیستیک هست

گر به هم اویزیم...مادو سرگشته تنها چون موج،به پناهی ک تومیجویی خواهیم رسید.اندر ان لحظه جادویی اوج

من تنبلی دارم و دکتر بهم گفت زود اقدام کنم ولی اصلا شرایطم جور نیست برای بچه دار شدن یعنی اگه تا یک سال بعد دارو بخورم اشکال نداره جلوگیری کنم؟ کسی تجربه داشته؟

عطر تو دارد این هوا ، سر به هواترین منم...
من قبل بارداریم داشتم  متفورمین و دوفاستون مصرف میکردم

دوفاستون هم برای تنبلی تخمدانه؟؟؟