2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون سرکار بهتون زنگ بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 72 پست

قربون صدقش میرم❤️❤️

البته الانم شوهرم همینه از سرکار میاد خونه رو جارو میزنه یا حیاط میشوره با اینکه بچه هم نداریم ولی همیشه تو کارا کمکم میکنه من فداش🥹❤️

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینکارو میکنه . منم سعی میکنم قبل اومدنش کارامو انجام بدم .ولی همیشه حتی اگه کارم نباشه واسه خودش کار درست میکنه 🥺 مثلا میگه خب بذار من یخچالو سرو سامون بدم میره کلا میریزه بیرون دستمال میکشه از اول میچینه و ازین چیزا❤واقعا ادم دلش قنج میره ولی دلمم میسوزه خسته کوفته

اگه یه زمانی شوهرم اینجوری بگه یکم قربون صدقه ش میرم بعدم تا جاییکه میتونم کارا رو میکنم که خسته میا ...

من همین کارو میکنم..سعی میکنم بیشتر کارها رو کنم..ولی با ی بچه کوچیک و بچه مدرسه ایی نمیرسم...شب بهم کمک میکنه.....

من میگم چرا با وجود داشتن چنین همسری..حال دلم خوب نیست؟؟

نمیدونم💔💔گاهی اوقاعات تا نصف شب از ناراحتی و غصه بیدارم

💔🥲

چ بد😢

مشکل یا غم بزرگی تو زندگیتون دارین خیلی بهش فک کنین

ممکنه حتی تو بچگیتون باشه...

باید بفهمین چیه و باهاش مقابله کنین من   نمیدونم شرایط شما تو  زندگیتون چیه ولی   وقتی اوضاع الانتون خوبه  فقط ب خوشحال بودن و مثبت بودن فک کنین اصلا غمگین نباشین

کتاب بخونین و فیلم های خنده دار نگا کنین  باید روحیه خودتون رو شاد کنین و خوشحال باشین و شکر گذار بابت تمام نعمت هایی ک دارین 

شکر نعمتت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

بی دلیل   غصه نخورین و هرشب خداروشکر کنین بابت نعمت هایی که بهتون داده

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
تمام تلاشمو میکنم.البته این غم ناراحتی فقط دورن خودمو...چون همسرم میگه سرکار فقط منتطرم بیام خونه پی ...

عالیه😁

چ مهربونن خدا براتون نگهش داره🤲🏻

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄