2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون سرکار بهتون زنگ بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 72 پست
البته من اتجام دادم‌.ترجیح میدم خسته از سرکار بیاد حداقل استراحت کنه

درکت میکنم منم همینطورم

میترسم به امید کسی بمونم و اون طرف منو قال بذاره ترجیح میدم خودم کارامو بکنم تا شب نمونه

ولی اشکال نداره اگه بعضی وقتا کمکت کنه کم کم عادتش بده 

چه خوبه که خودش همچین حرفی میزنه پس توعم قبول کن بذار کمک کنه یه شب که هزار شب نمیشه

هعی خدا                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن.هیچ وقت اذیتم نکرده..ده سال همینه..حتی وقت زایمانم هم لباس هامو شست

شوهر منم همینه...گاهی جمعه ها همه ی زندگیو از زیر تمیز میکنه...طول بارداری تمام کارای خونه رو میکنه‌‌‌...الانم گاهی شبا میگه خستم بخدا وگرنه ظرفای شامو من میشستم..‌وقتی هم ک ۲ بار زایمان کردم حتی ببخشید اگر لکه خونریزی پس میداد زوووود می‌برد می‌شست...باور میکنی توی دوران حاملگی هم همش میگفت نرو حموم خودم میبرمت...برام عادیه

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

برعکس من واسهم عجیب نیست..چون هیچ وقت کوتاهی نمیکنه..ولی چون دیدم خیلی ها خوشحال میشن از کمک های همس ...

خب اون خیلیا چون ازاول کارا بینشون تقسیم نشده اینجورین وگرنه خانم فرقی نمیکنه خونه دارباشه یاشاغل اقای همسری باید ۴۰ درصد کارای خونه رو کمک کنه تازه ما بچه هامون هم کارای گردگیری وتا کردن لباس انجام میدن 

چرا ازدواجمون عاشقانه بود...تموم الویتهای زندگیش منم..کافی بگم مادرت این حرفو زد یا پدرت اونطور گفت. ...

عه خوبه که انشالله همیشه خوشبخت باشین

ولی این غم واسه چیه

قدر زندگیو و خوشبختی خودتون رو بدونین اینجور مردا کمیابن

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
شوهر منم همینه...گاهی جمعه ها همه ی زندگیو از زیر تمیز میکنه...طول بارداری تمام کارای خونه رو میکنه‌ ...

اره احسنت همسر منم همینه من بارداریم خیلی سخته بی حال میشم تمام ۹ ماه میشوره میپزه میره سرکار وقتی زایمان کردم چون سزارین بودم  ۶ماه مرخصی گرفت همکاراش بهش میگفتن مرخصی زایمان گرفتی   

شایده‌...مثلا خواهرش رفتارهاشو هر سری میبینه میگه خوشبحالتت

شما به نظرم مرد بد ندیدی     بیشتر هوای همسرتون نو داشته باشین و باهاش مهربونتر باشین از این به بعد 

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
شما به نظرم مرد بد ندیدی بیشتر هوای همسرتون نو داشته باشین و باهاش مهربونتر باشین از این به بعد

تمام تلاشمو میکنم.البته این غم ناراحتی فقط دورن خودمو...چون همسرم میگه سرکار فقط منتطرم بیام خونه پیشتون