2777
2789
عنوان

خانما من چیکار کنم دیگه رد دادم

475 بازدید | 46 پست

بچه دار نمیشیم همشکل از همسرمه خیلی تلاش کردیم خیلی خودمونو به اینور اونور زدیم‌اما نشد با بغض و اشک دارم مینویسم کسانی که بعد ما ازدواج کردن همشون بچه دارن یا هم حاملن به همسرم میگم خب حالا که اینجوریه بیا بریم آی وی اف کنیم یه چاره ای پیدا کنیم میگه نه که نه من بچه دار نمیشم میخوای بمون نمیخوای طلاق بگیر برو با یکی دیگه ازدواج کن از یه طرفم خیلی دلم میخواد مادر بشم 😔😔😔

من چیکار کنم؟

ای که دستت میرسد کاری بکن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا عزیزم همسرت مشکلی نداره تو چرا اینقد پا فشاری میکنی 

باردار نشی چه مشکلی هست 

زندگی قشنگی با همسرت بساز

اگه مشکلی ندارین یه کودک به سرپرستی بگیر به جا اینکه یه بچه دیگه به این دنیای ترسناک بیاد 

خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.

وا عزیزم همسرت مشکلی نداره تو چرا اینقد پا فشاری میکنی باردار نشی چه مشکلی هست زندگی قشنگی با همسرت ...

اونو هم‌قبول نمیکنه خب منم ادمم میخوام مادر بشم ....

نمیشه یکی ازش حرف شنوی داره و ازش حساب میبره باهاش صحبت کنه؟ کسیکه امین جفتتون باشه و راز شوهرتو به ...

اصلاااااااا از هیچکس حرف شنوی نداره خیلی کله شقه 

من خانم نیستم ولی تجربه خودمو در اختیارتون میزارم شاید کمکی بشه 

سالها پیش پسر عموم ازدواج کرد من اون موقع شاید ۱۲ یا ۱۳ سالم بود 

چند سال گذشت خبری از بچه نبود مشکل از پسر عموم بود 

هزارتا دکتر داخل و خارج از کشور رفتن خبری نشد 

خانمش دیگه افسردگی گرفته بود 

تا یه دکتر طب سنتی بهشون گفت صدف دریایی و خرچنگ 

باید بخوره از جنوب براشون میفرستادن اینم مصرف میکرد 

توی یک سال خانمش باردار شد الان ماشاالله دخترشون داره عروس میشه البته بعدشم یه پسر دیگه اوردن 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 
چرا اینقدر بی منطقن؟؟؟ آی وی اف تمام دردسرش برای زن بی چاره اس اونوقت اون ناز میکنه؟؟ بگو وقتی مشکلم ...

میگه من راه حلتو قبول ندارم میگه من بچه مردم رو چرا نگه دارم من نمیخوام