2777
2789
ایشالا که منو تو اشتباه میکنیم و اونجوری نیست که فکر میکنیمدر هر صورت فاصله ها رو حفظ کن شوهرتم بکش ...

می‌دونی یه مدت خیلی می کشیدم سمت خودم محبت میکردم..‌‌ اما اصلا جبران نمی‌کرد.... صحبت کردم تغییر نکرد.... منم محبتم رو به اندازه ی خودش کردم..... و بعد اینجور عصبانی شد که چرا فلان کار رو نکردی.... منم بهش گفتم چون خودت هم این کارا رو انجام ندادی پس چرا از من انتظار داری 

منم همین پرسیدم بعد از چند روز بی دلیل همین گفت؟قبلش در چه مورد صحبت میکردین که این حرف بهت زد؟

چند وقتی خیلی محبت میکردم

ولی جبران نکرد.... صحبت کردم جبران نکرد

منم رفتارم و محبتم رو به اندازه ی خودش کردم.‌.‌.. بعد یهو خیلی عصبانی شد.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من اینه باید میگفتی حالا تو چیکارا کردی که توقع کادوی گرونتر داری،همینم از سرت زیادیه بی لیاقت.

منم همین گفتم.....

ولی حرف و رفتار بدش یادم نمیره.... چجوری یه آدم اینقدر بی درک و پر رو ......

عزیزم حتما یه مشاوره برین بعد برین سرخونه زندگی ادم دهن بین خیلی سخته زندگی باهاش

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
کیف برای نامزدم

منم برا یکی لباس گرفتم از یه بوتیک  شیک مجلسی چند وقت بعدش گفت رفتی از دستفروش برام لباس گرفتی پوستم حساسه فلان 

من ب سطح شعورش که شک کردم هیچ کلا از زندگیم حذفش کردم   الان چندسالیه منتظرمه که بهش سلام بدم

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

بهش نمیدادی ازش میگرفتیش

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید