2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم قشنگی

نه بابا یه بینی دارم به پهنای صورت همسرم نمیذاره عمل کنم میگه ناراب دوس دارم🥲

خداییش چشم و ابرو دهن و حالت صورتم و رنگ پوستم عالیه ولی بینیم گند زده به همشون🤣🤣

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
من گذاشتم بدون فیلترمو ببین سریع بردارم

دیدم عزیزم دستت درد نکنه خوشگل خانوم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
نه بابا یه بینی دارم به پهنای صورت همسرم نمیذاره عمل کنم میگه ناراب دوس دارم🥲خداییش چشم و ابرو دهن ...

بینی های طبیعی خیلی خوشگلن ببین همسرت چقدر دوست داره که میگه بهش دست نزن از این بعد نگاش کن

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
من

خیلیییییییییییییی خوشگلی 

تو خوشگلتری جیگرم

نه درحد شما 

بینی های طبیعی خیلی خوشگلن ببین همسرت چقدر دوست داره که میگه بهش دست نزن از این بعد نگاش کن

نه من بارداری اخرم خیلی وزن گرفتم از ۶۸شدم ۹۴ 

خب مسلما بینیمم پر شد الان ۱۴کیلو کم کردم بینیم خیلی پهن شده اصلا دوسش ندارم هنوز باید یه ۱۰کیلو دیگه کم کنم که دیگه اراده ای نمونده برام 

حتی میخوام رژیمم ول کنم ورزشم نکنم تا صورتم چاق بشه بینیم معلوم نشه 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.