2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 

ازبس خودمو لوس کردم منو گرفت

هیچی روز خاستگاری خجالت کشید حرف بزنه روشه مرده بود دکوری اونورو نگاه کرد مامانم همش میگفت این بیشک مشکل داره ایجور نشسته 

برام هیچ حسی شبیه تو نیست

بنده 😂

البته ۱سال بیشتر دوست نبودیم ، بعدش اومد خاستگاری 

چجوریشم این بود ک از اول گفت قصدش جدیه و بعد ۱سال رابطه خواهرشو فرستاد با مامانم حرف زدن و بعدم دگ نامزد شدیم 

قبل این یکسالم ۳بار گفته بود که بزارم خواهرش صحبت کنه با مامانم اما خودم قبول نکردم و گفتم باید بیشتر اشنا شیم 

همین😁😂❤

ماهموکه دیدیم قلبم یهو تندتند زد تودلم گفتم کاش شوهرم بود رفتیم سفره خونه منورسوند سرکوچه گفت خیلی ازت خوشم امد همش میخندی گفتم ممنون

گفت نظرت درموردم چیه گفتم در مورد چی گفت ازدواج

خندیدم فکرکردم ایستگامو گرفته

فرداش امددنبالم گفت میخوام ببرمت جایی رفت قنادی شیرینی خرید رفتیم دم یه خونه گفتم اینجا کجاست

در زد خونه داداش بزرگش بود و زن و بچه هاش 🤣🤣

گفت خانم اینده م هستن بعد فرداش منو برد سفره خونه دیدم مامانش و داداش کوچیکش و زن و بچش هم هستن خلاصه منو به خانوادش نشون داد گفت روز خواستگاری گفتم هول نشی بعدم کل خواهربرادرا امدن خواستگاری

تا حلقه دستم نکردن از خونمون نرفتن انقدر طولانی شد که نشستن پانتومیم بازی کردن

😁😁😁