2777
2789

تو مطب دکتر زمانی که حامله بودم. دوستام. اطرافیان وقتی میشنیدن پسر ه نی نی همه توی دلمو خالی میکردن. الانم همینطور. خواهش میکنم اینقدر پسر و دختر نکنین.اخه چه فرقی داره. هربچه ای برای پدرو مادرش عزیزه.و شیرینه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا اخه،؟؟؟من نمیفهمم زن و مرد باهم کامل میشنو معنی پیدا میکنن هیچ کدوم به تنهایی کامل نیستن خب وقتی اینجوری باشه ارزشهاشونم برابره دیگه ینی چی که دختر و پسر میکنن هنوز ،بچه هر چی باشه عزیززززز دل پدرومادره

دوستم همش میگه پسر برای مادرپدرش نمیمونه.دختر باوفاست. ولی من واقعا قبول ندارم.بچه اگه درست تربیت بش ...

والا نفهمیدیم اخرش دختر واسه پدر مادره یا پسر  

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
دوستم همش میگه پسر برای مادرپدرش نمیمونه.دختر باوفاست. ولی من واقعا قبول ندارم.بچه اگه درست تربیت بش ...

واااای حالا دختر شه هم میگن دختر مال مردمه کاش پسر بود...بیخیال بابا...

(اللهم عجل لولیک الفرج)اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

وااااا بیشتریا از خداشونه پسر گیرشون بیاد حالا چرا شما با حرف اطرافیا اینقدر بهم میریزی !!!

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»