2777
2789
عنوان

بچه های اصفهان

163 بازدید | 23 پست

سلام دوستای خوشگلم

من دارم میام اصفهان میشه ازتون خواهش کنم کجا برم غذاهای سنتی اصفهان رو بخورم چون خیلی شکموم 🥲قیمت مهم نیس فقط خیبیلی تمیز و خوشمزه باشه کارش💙

خدایا هوامو داشته باش💚

سلام گلم تشریف بیارید قدمتون به چشم

رستوران شهرزاد.هتل عباسی و اینام معروفه ولی انقدر گرونه خودم تالا نرفتم😅

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یا خدا😅خخخالان میان ادرس اشتباهی میدن بهت😁😂

چررااااخب🥲شنیدم ولی اون زمانیه که حضوری بپرسی🤣🤣🤣تو رو خدا بهم رحم کنید راستشو بگید😬😬😬

خدایا هوامو داشته باش💚

من که رفتم 

بستنی منارجنبانشو خیییلی دوست داشتم 

توی میدون امام هم یه رستوران هست میری بالا اونم خیلی خوشم اومد از غذاهاش

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

شب نشین حتما برو ...هم فضاش خوبه هم غذاش ...البته من ۵سال پیش رفتم.حالا هنوز خوب باشه یا بد نمیدونم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
سلام گلم تشریف بیارید قدمتون به چشمرستوران شهرزاد.هتل عباسی و اینام معروفه ولی انقدر گرونه خودم تالا ...

فداااات بشم مهربون اشکال نداره قیمت یه باره دیگه ممنونم ازت💙

خدایا هوامو داشته باش💚
وای یا خدا😅خخخالان میان ادرس اشتباهی میدن بهت😁😂

نه والا ما اصفهانی ایم ولی دین و ایمون داریم بندگان خدارو معطل نمیکنیم حتی شده یه مسیری با مسافرا بریم راهو نشون بدیم 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...