2777
2789
عنوان

چجوری به پسر نخ بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 32 پست
نگاش کن نگات که کردت نگاهتو اروم بدزد

اتفاقا اونم این کارو میکنه 

و توی محل کارمون و به خاطر شغلش 

نمیتونه بیاد و چیزی بگه ،

نگاهش رو نمیدزده انقدر نگات میکنه که نگاش کنی 

من بیشتر نگاهمو میدزدم تا اون 

ولی فکر کنم من بیشتر روش کراشم 😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اونم این کارو میکنه و توی محل کارمون و به خاطر شغلش نمیتونه بیاد و چیزی بگه ،نگاهش رو نمیدزده ...

لبخند ریز بزن بهش

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

مثلا با وقار باش و سرسنگین اینا پسرا خوششون میاد

اخه پسره پلیسه 

خودش مرتب و سر سنگینه 

تو محل کارم دائما از پشت میزش بهم زل زده 

حتی بعضی وقتا از پشتش رد میشم 

۳۶۰درجه میچرخه که منو ببینه 

با همه اینطوری نیست که بگم هوله ...

ولی خب منم میخوام چراغ سبز نشون بدم 

این روش رو دیدم باعث جلب توجه اش شد یه بار ولی سگ محلش کردم رفت ، تصادفا چند جا جلو چشمش تو جاهای مختلف بود تصادفا بهش نگاه کن از دور ولی جلوش نه از جلوش رد شو ولی به رو خودت نیار ولی زیاد دورش نچرخ عادت کنه

این روش رو دیدم باعث جلب توجه اش شد یه بار ولی سگ محلش کردم رفت ، تصادفا چند جا جلو چشمش تو جاهای مخ ...

میخوام جلو چشش باشم بهم عادت کنه 

بعد دیگه این کارو نکنم و نرم 

که نسخی پس بده به عبارتی 😭😂

میخوام جلو چشش باشم بهم عادت کنه بعد دیگه این کارو نکنم و نرم که نسخی پس بده به عبارتی 😭😂

صداتو عوض کن ناز کن جلوش با گوشیتم تمرین کن لبخند بزن آرایش کن عطر بزن گردنتو بده پایین سرتو خم کن انگار یه بچه دیدی احساساتی شدی چشماتو خمار کن اینا پسرارو جذب میکنه نه چس کردن من راهمو اشتباه رفتم الانم خجالتی ام تو نرو 

صداتو عوض کن ناز کن جلوش با گوشیتم تمرین کن لبخند بزن آرایش کن عطر بزن گردنتو بده پایین سرتو خم کن ا ...

اوکییییییی 

چیزایی رو که گفتی هستم 

ولی مغروره ممکنه به خودش بگیره 

اونخت من ع*ن بشم 

اوکییییییی چیزایی رو که گفتی هستم ولی مغروره ممکنه به خودش بگیره اونخت من ع*ن بشم

اگه مغروره پس عشوه رو داشته باش ولی زیاد نخ نده کم نخ بده بی اهمیت باش بهش بگیر ول بده بگیر ول بده  صفر و صد