2777
2789
عنوان

مدرسمون 18 تا قبولی پزشکی داده😍

762 بازدید | 17 پست

امروز که جوابا اومد خیلی خوشحال شدیم هممون 18 تا پزشکی، بهترینشون رتبه 13 کشوری بود، بعد رتبه 112،رتبه 300 و 450 با 6 تا دیگه سه رقمی، بقیه 1000 و اینا، از بین 38 نفر تجربی 18 نفر فقط پزشکی، خیلی خوشحال شدم براشون، دعا کنید منم سال بعد جزئشون باشم😍

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه دختر دایی منم فرزانگانه... دقیقا پزشکی تهران قبول شده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

انشاءالله که همیشه موفق باشن و توهم مثل اونا بهترین رشته رو قبول بشی

منی ک رشتم عکاسیه بابام که امروز فهمید دختر عموم پزشکی قبول شد کلا باهام بد رفتار کرد خیلی خاستم برم خونه شرو کرد داد و بیداد حالم گرفته شده نه ک از حسودی باشه نبخدا من خودم علاقه داشتم ب عکاسی ک اومدم فقط گرفته شدم چون دوستام تو خابگا بهترین تجهیزات عکاسی دارن من هیچی ندارم خودمو یه دوربین گوشی دستم میبینم خانواده بقیه چجوری براشون امکانات فراهم کردن منم مثل فقیرا اومدم دانشگاه حس تنفر دارم

تو چی

من هیچی ن تنها مدرسمون بلکه شهرمونم تا حالا پزشکی نداشته

چون معلم تاریخ،جغرافیا،دینی،و ... همشون یکین🤡

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

انشاءالله که همیشه موفق باشن و توهم مثل اونا بهترین رشته رو قبول بشیمنی ک رشتم عکاسیه بابام که امروز ...

این حسو نداشته باش هرکسی یه علاقه ای داره من واقعا به پزشکی علاقه دارم از بچگی، ولی خواهرم که بزرگتره رو به زور فرستادن تجربی و چون علاقه نداشت و قبول نشد همیشه مامان بابام سرزنشش میکنن با اینکه الان داره دکترای رشته خودشو میگیره... به حرف بقیه توجه نکن دنبال خوشحالیت باش

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

این حسو نداشته باش هرکسی یه علاقه ای داره من واقعا به پزشکی علاقه دارم از بچگی، ولی خواهرم که بزرگتر ...

خوشحالی ندارم نمیزارن حداقل با دانشگاه بجای برسم حالم خیلی گرفته امشب