2777
2789
عنوان

خواستگاری از من

320 بازدید | 21 پست

سلام 

من یه زندگی شکست خورده دارم که حدود 9 ماهه جدا شدم

3 شب پیش زن عموم تو جشن عروسی برادرم بعد مدتها منو دید 

امروز زنگ زد بم که ی خواستگار داری و فلان 

گفتم من الان روحیه ازدواج دوباره رو ندارم

تازه دارم روپا می ایستم و....

گفت گذشته رو ول کن . این پولداره قیافش خوبه و دوتا دختر بزرگ داره که یکیش ازدواج کرده یکیش دانشجوئه خونه مادربزرگشه 

گفتم اینا ملاک نیس سنش چققدره گفت فک کنم 50 اما اصلا بش نمیاد

زن سابقش مرده و سرطان داشته دور از جونت اما جالبه که زنش هم اسمت بوده 

گفتم من آمادگی ندارم باید فک کنم 

گفت فردا یا پس فردا بم زنگ بزن جواب بده 

واقعا شوکه شدم نمیدونم چکار کنم . از ی ور گفت هم اسمت بوده یجورایی احساس کردم انگار چون هم اسم زنش بودم میخاد بیاد خواستگاری 

اصلا منو ندیده گفته عکسشو برام بفرستین اما من و خانودم قبول نکردیم 

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به ذات زن عمو ایمان داری درمورد خواستگارت فکراتوبکن تحقیقاتو بکن،،چون بعضی از زن عموهاخورده شیشه دارن وممکن چون موقعیت مناسبی نباشه معرفی کرده باشه

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
اگه به ذات زن عمو ایمان داری درمورد خواستگارت فکراتوبکن تحقیقاتو بکن،،چون بعضی از زن عموهاخورده شیشه ...

دقیقا 

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
اگه به ذات زن عمو ایمان داری درمورد خواستگارت فکراتوبکن تحقیقاتو بکن،،چون بعضی از زن عموهاخورده شیشه ...

زن عموم آدم بدی نیست 

اما عجله اش رو من متوجه نشدم که بم گفت فردا پس فردا جواب بده 

اخه زندگی زناشویی که با عجله نمیشه تصمیم گرفت

والا مامانم میگه باید خودشو دید و تصمیم گرفت منم قبول کردم

قطعا که باید خودش و ببینی

باید رسما بیاد خواستگار و صحبت کنید

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
زن عموم آدم بدی نیست اما عجله اش رو من متوجه نشدم که بم گفت فردا پس فردا جواب بده اخه زندگی زناشویی ...

مشکوکه اصلا عجله ای جواب نده🧐وای دلم پلیس بازی خواست اگه پیشت بودم ته و توشو درمیاودم😑

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

مشکوکه اصلا عجله ای جواب نده🧐وای دلم پلیس بازی خواست اگه پیشت بودم ته و توشو درمیاودم😑

پلیس بازی زو خوب اومدی

چرا مشکوکه؟

خودم حسم عجیبه