چون که فشار زیادی بهم وارد شد امشب و با خانوادش رفت مهمونی من گفتم اونا بیان و هماهنگ نکردی باهام نمیام و اونم رفت تا برگرده میخوام هرچی قرص هست بخورم هرچی شد شد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیونه شدم دیگه چند ماهه عروسی کردیم یک روز در میان داستان خانوادشو داریم
قربونت از نصیحت متنفرم حرف منو بزار پای راه رفتم تو نرو...۱۰ سالِ ازدواج کردم خودم و شوهرم خوب و خوشیم ولی خانوادش گند زدن ب زندگی مون و شوهر منم ب شدت وابسته خانواده نمیتونه عدالت برقرار کنه و فقط منو تخریب میکنه چون معتقد پدر و مادر خیلی احترامشون واجبه ....نکن با خودت ببین من کتک شو خوردم...با جنگ و دعوا تلاش کردم با زبان نرم تلاش کردم نشده فقط باید ب زمان فرصت بدی کم و کم خودش میاد سمت زندگیت سخته میفهمم ولی تحمل کن و بقیه ناحقی هار بسپر ب خدا
تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ...مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍