2777
2789
عنوان

میخوام تا شوهرم برمیگرده هرچی قرص داریم تو خونه بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی فشار رومه تپش قلب گرفتم کل بدنم یخه که منو به خانوادش فروخت

ولش کن

همشون مثل همن

شوهر منم اولویتش اونان

به درک

به اسفل السافلین،خودش کیه که بخوان خانوادش باشن

فقط به خودت اهمیت بده

آرام بخش اگه داری برو بخور

خیلی فشار رومه تپش قلب گرفتم کل بدنم یخه که منو به خانوادش فروخت

همه ی ما که اینجاییم یکی یک بارحداقل فروخته شدیم

میخای خودتو قربانی جلوه بدی

قوی باش رفت که رفت هرچقدرم ناراحت باشیم این اتفاق افتاده چرابدترش منیم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
ولش کنهمشون مثل همنشوهر منم اولویتش اونانبه درکبه اسفل السافلین،خودش کیه که بخوان خانوادش باشنفقط به ...

ندارم دارم دیونه میشم همش اشک گریه یک روز در میان این کارمه

دیونه شدم دیگه چند ماهه عروسی کردیم یک روز در میان داستان خانوادشو داریم

قربونت از نصیحت متنفرم حرف منو بزار پای راه رفتم تو نرو...۱۰ سالِ ازدواج کردم خودم و شوهرم خوب و خوشیم ولی خانوادش گند زدن ب زندگی مون و شوهر منم ب شدت وابسته خانواده نمیتونه عدالت برقرار کنه و فقط منو تخریب میکنه چون معتقد پدر و مادر خیلی احترامشون واجبه ....نکن با خودت ببین من کتک شو خوردم...با جنگ و دعوا تلاش کردم با زبان نرم تلاش کردم نشده فقط باید ب زمان فرصت بدی کم و کم خودش میاد سمت زندگیت سخته میفهمم ولی تحمل کن و بقیه ناحقی هار بسپر ب خدا 

تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ.‌..مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍 

قربونت از نصیحت متنفرم حرف منو بزار پای راه رفتم تو نرو...۱۰ سالِ ازدواج کردم خودم و شوهرم خوب و خوش ...

وااااای من این کارش بخواد ده سال ادامه پیدا کنه تهش تا دو سال زندگی دق میکنم